oooannesherlyooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 245 عنوان شروع نویسندگی .... 103 بازدید | 7 پست برای نوشتن یه کتاب چه توانایی هایی باید داشته باشم ؟مراحل نویسندگی تا چاپ کتاب چطور هستن ؟ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنماییم کنید هم به کتاب و نویسندگی علاقه دارم هم میخوام کار کنم. 1399/07/14 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 اگه میخوای نویسنده بشی اول کتاب بخوندوم کتاب بخون و بازم کتابببببب بخونخیلییییی بخون تا میتونیاین پیشنهاد یه استاد به من بود پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
باران۲۵۸۹۶ عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 2054 اگه میخوای نویسنده بشی اول کتاب بخون دوم کتاب بخون و بازم کتابببببب بخون خیلییییی بخون تا م ... و زیاد بنویس، از هر چیزی، هرموضوعی حتی پیش پا افتاده یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......
تمشک۷۷ عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 4523 کتاب زیاد بخوناول از هرچیزی اتفاقای روزمره اتو بنویس یه نویسنده خوب باید قدرت نوشتاری بالایی داشته باشه و جمله بندی صحیح خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕