2777
2789
عنوان

سینوزیت

10473 بازدید | 13 پست

راهکارهای جالب برای درمان خانگی سینوزیت

درود گرامیان .منم مشکل شما  سینوزیت رو دارم  خیلی ساله دارم و با کلی تجربه .اما سینوزیت واقعا بیماری چرتیه واقعا ادمو درمانده میکنه درکتون میکنم همین لحظه  بشدت درگیر هستم اما  الان  مرتب بخور میدم و با سرم شستشو بینی رو تخلیه و مرطوب

میکنم.سرم شستشو از داروخانه تهیه بشه بهتره چون دیگه رسوبات نداره ولی اگر در منزل درست کنید رسوبات داره و این رسوبات وارد سینوسها میشه و سینوسها رو بیمارتر میکنه .حتما سرم شستشو از داروخانه تهیه بشه .و روزی دو یا سه بار شستشو بدید هر بار یک سوراخ .دستتونو خوب بشورید و سرم بریزید کف دستتون و ارام بالا بکشید در حالیکه یکی از سوراخهای بینی رو بستید با اونیکه باز سرم رو بالا بکشید بینی رو تخلیه کنید و بعد سراغ سوراخ دیگه برید .

قدیمیها تا یه جاشون درد میکرد  خیلی زود حوله داغ میذاشتند منم استفاده میکنم روزی دو بار  میشینم کنار سماور و با دو تا حوله  اولی رو میذارم روی سماور گرم گرم بشه نه بحدی که بسوزنه بعد

میذارم روی نقاطی که سینوسهام درگیر شده و درد دارم و تا حوله بخواد خنک بشه اون یکی داغ شده اونو میذارم به همین صورت ده دقیقه حوله داغ میذارم نه اونطور داغ که پوست سر و صورت رو  بسوزنه ....

بخور بابونه و نعنا عالیه....بخور پیاز و سیر دکتر میگه معرکست ولی من هنوز انجام ندادم .جلوی باد سر د و گرم نمونید بعد از استحمام حتما با سشوار حرارت ملایم موهاتونو خشک کنید و یا یک کلاه و یا

یک حوله دور سرتون بپیچید تا روی ابروهاتون و تا 10 ساعت از منزل بیرون نرید و در مجاورت هوای سرد و یا گرم و یا جلوی پنجره نباشید .ضمن اینکه لبه های داخلی بینی رو هم با پماد ویتامین آ با

گوش پاک کن چرب کنید تا هوایی که وارد سینوسهاتون میشه مرطوب باشه .بازم تدابیر خانگی و طب سنتی و تجربه های قدیمی خیلی به کار میاد.موفق باشید

روزی یه دونه انتی هیستامین یا سیتریزین عالیه. هر وقت درد شدید داشتید یه دونه قرص استامینوفن کدیین  معجزه میکنه.اگر خوب نشدید حتما به پزشک مراجعه کنید

راستی دود سیگار وحشتناک برای سینوزیت مشکل افرینه اگر سیگار میکشید همین الان ترک کنید

چون نمیخواستم تاپیک جدید بزنم دنباله همین بحث رو در قسمت نظرات برای دوستان عزیزم میگذارم

توصیه های خوراکی در پاکسازی و درمان سینوزیت
۱. آب بیشتری بنوشید.
نوشیدن آب تازه و تمیز به اندازه کافی برای سلامت سینوس ها ضروری است.
    می توانید مشکلات مزمن سینوسی را در این مواقع به حداقل برسانید و عفونت های آن را از طریق نوشیدن آب به مقدار کافی از بین برده و یا جلوگیری کنید.

۲. به غذای خود فلفل اضافه کنید.
همه می دانند که فلفل تند، سینوس را پاکسازی می کند.
    زمانی که چیزی داغ یا تند می خورید، ممکن است که با افزایش ترشحات بینی یا گرفتگی بینی مواجه شوید که آن را باز می‌کند.
    این گرمای به وجود آمده در بدن باعث از بین بردن درد، کاهش التهاب و تحریک سیستم ایمنی می شود.
    شاید فلفل نتواند عفونت سینوسی را کامل درمان کند اما راهی عالی برای از بین بردن خلط می باشد.
    حتما باید تعادل را حفظ کنید و بیش از حد از غذاهای تند استفاده نکنید که منجر به سوء هاضمه ، حالت تهوع یا دل درد می شود.

3. مجرای بینی را شستشو دهید.

برای این کار محلولی از یک قاشق چای خوری نمک، یک قاشق چای خوری آب اکسیژنه و یک لیوان آب گرم تهیه کنید و از این محلول برای شستشوی مجرای بینی خود استفاده نمایید.

این کار را هر روز یک بار و به مدت چند روز تکرار کنید تا زمانی که بهبود کامل پیدا کنید و این کار را بیشتر از یکبار در روز انجام ندهید زیرا مخاط تنفسی را تحریک می کند.

4. زنجبیل مصرف کنید.

زنجبیل خام حاوی آنتی اکسیدان است و یک آنتی هیستامین طبیعی و ضد التهاب محسوب می گردد که سرعت شفابخشی را بالا می برد، درد را می‌کاهد، ورم و گرفتگی را از بین می برد.

از طرفی با آلرژی ها مبارزه می کند ، درد سینوس را می کاهد و حالت تهوع و ناخوشی را نابود می کند.

یکی از بهترین راه های استفاده از آن، دم کردن چای زردچوبه و زنجبیل است. زنجبیل و زردچوبه برای سرماخوردگی نیز مناسب می باشد و بدن را سم زدایی می کند و باعث جوانسازی می گردد.

در واقع زنجبیل، عسل و لیمو همگی تسکین دهنده سردرد شدید و درمان کننده آن هستند. چند قطره از آب زنجبیل را با عسل و لیمو  و چای گرم مخلوط کرده و بنوشید.

خوردن چای زنجبیل (دوبار در روز، صبح و عصر) بیماری سینوزیت را بهبود می بخشد.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

5. سرکه سیب مصرف کنید.

۲ قاشق چای خوری سرکه سیب و یک فنجان آب گرم را ترکیب نمایید و برای خوش خوراک شدن مقداری عسل نیز به آن بیفزایید و سپس بنوشید.

از این روش ۳ تا ۵ بار در روز استفاده نمایید.

6.روغن های ضروری گیاهی  

برای پاک کردن سینوس ها، به طور طبیعی، از روغن اوکالیپتوس و روغن نعناع می توانید استفاده کنیداین روغن ها ،می توانند به طور طبیعی سینوس ها را باز کنند، مخاط را کاهش دهند و عفونت را از بین ببرد. یک قطره از هر کدام را بر روی سقف دهان بمالید (فقط این کار را با روغنهای ضروری انجام دهید). سپس آب بنوشید یکی دیگر از ایده های خوب، این است که روغن های ضروری را به هوا پخش کنید تا بتوانید آنها را تنفس کنید.

علائم را درمان کنید

همیشه درمان علت های بیماری بسیار مهم تر از درمان علائم آن است، و به این معنی است که هنگامی که عفونت سینوسی داشتید، احساس نگرانی شما بیشتر می شود.بنابراین قبل از اینکه بر روی تقویت سیستم ایمنی بدن خود، تمرکز کنید و علت عفونت را از بین ببرید، اول بر روی درمان نشانه ها کار کنید.

7.سیر

یک آنتی‌بیوتیک طبیعی است که برای مقابله با عفونت‌های ویروسی و باکتریایی سینوس‌ها بسیار مفید است به ویژه زمانی که عفونت باکتریایی باشد. علاوه بر این سیر خواص ضدقارچ نیز دارد. به این منظور دو حبه سیر را خورد کنید و در آب جوش بریزد و بخار آن را تنفس کنید. این کار را چند بار در روز تا بهبود بیماری تکرار کنید. همچنین می‌توانید دو تا سه حبه سیر تازه در روز بخورید یا از آن در سوپ به همراه پیاز، ترب و فلفل استفاده کنید.

از این غذاها و نوشیدنی ها اجتناب کنید

قند : گلبول های سفید خون را کاهش می دهد که به مبارزه با عفونت کمک می کند.

آب میوه ها : اگر چه آب پرتقال حاوی مقداری ویتامین C است، اما مقدار آن به اندازه تمام میوه ها و سبزیجات دیگر نیست اگر می خواهید آب میوه بنوشید، آن را رقیق کنید.

محصولات لبنی : شیر و سایر محصولات لبنی تولید کننده مخاط هستند، بنابراین بهتر است از مصرف آنها جلوگیری شود.

آرد و دانه های تصفیه شده : همه دانه های تصفیه شده ،می توانند باعث تولید بیشتر مخاط شوند.

نمک : بدون مصرف آب کافی، نمک می تواند باعث کم آبی بدن شود و روند بهبود التهاب سینوس ها را کاهش دهد.

در این زمان ها به دلیل سینوزیت و عفونت سینوس به پزشک مراجه کنید

اگر سرفه می کنید تا مخاطی سبز یا زرد را بالا بیاورید.

اگر تب بیش از 101 درجه فارنهایت دارید.

اگر نمی توانید بخورید یا بخوابید.

اگر عفونت شما بهبود نیافت.

پزشک شما بهترین داروها را برای این که شما و کودک شما امنیت و سلامت باشید، تجویز خواهد کرد در حالی که عفونتهای سینوسی جالب نیستند، اما راه هایی وجود دارند که می توانید از طریق دارو یا درمان های خانگی برای مراقبت از خود و کاهش علائم ها، انجام دهید.

نکته

علاوه بر درمان خانگی برای سینوزیت ، ساده‌ترین درمان نوشیدن آب فراوان است که مخاط را رقیق می‌کند و راه تنفسی را مرطوب نگه می‌دارد.

همچنین استراحت کافی به سرعت بهبودی می‌افزاید.

اگر به دنبال  بهترین جراح سینوزیت و جراح بینی هستید، دکتر نسرین راستا در این زمینه بهترین هستند

شما میتوانید وارد سایت دکتر راستا شوید و نمونه کارهای ایشون مشاهده کنید.

همچنین می توانید مشاوره واتس آپ داشته باشید و سوالات خود را بپرسید.

جهت مشاهده سایت و مشاوره واتس اپ وارد لینک زیر شوید:

https://dr-rasta.com/

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی سینوزیت :

♦️ سینوزیت ، سردرد ناشی از سینوزیت (درد پیشانی ،شقیقه و گونه ها) ، خلط پشت حلق ، حساسیت های فصلی و آبریزش بینی و ...

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

ببین برای سینوزیت الکی وقتتو با درمان های خانگی تلف نکن، هیچ دردی رو درمان نمیکنه که هیچ هم اینکه بدتر میشه. هری چه سریع تر برای یه دکتر خوب مراجعه کن. من دکتر جعفری رو میشناسم که بسیار دکتر خوب و با تجربه ای هستن

خاله م بعد از جراحی سینوزیت با دکتر رزیتا جعفری، دیگه هیچ وقت مشکلی نداشته و خیلی خوشحاله که این دکتر رو پیدا کردیم. دیگه از دردهای مداوم سینوزیت خبری نیست و حال خاله م خیلی خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز