2777
2789
عنوان

سلام .من مشکلات زیادی دارم ..

209 بازدید | 23 پست

باشوهرم دوساله ازدواج کردم و حاصل ابن ازدواج یه دختر ۱سالس.همه جوره مشکل دارم باهاش.پرخاشگره زورگو دعوایی لجباز بیکار سیگاری بددهن ..خیلی خسته شدم .توی خانوادم که بودمم همش اذیت بودم الانم متاهلم بازم بدتر.میدونم خانوادم پشتمو نمیگیرن.نمیخان من برگردم گردنشون.زندگیم زهرماره.تازگیا چربی خون گرفتم .دکتر میگه از استرسم میشه.خودم شاغلم.نمیدونم چجور ازاین زندگی کوفتی نجات پیدا کنم.واقعا دیگه بش علاقه یی ندارم.دارم مریض میشم ازش.😭سنم۲۷سالمه.نمیتونم برگردم خونه بابام.انگار زندانی شدم تواین دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف که روانشناس نیستم و نمی تونم کمکی بکنم. ولی می تونم از ته قلبم واست دعا کنم ❤️

و این که اگه تلگرام یا اینستا داری حتما برو و ویس های رایگان کانال زندگی سالم رو گوش کن. یا تو نت بزن و از سایتشون ببین . زندگی و دستاورد های بعضی بچه ها شبیه شما بود. 

یک روز همین شخص که در بند تو افتاد... آواره ی آوره ی آواره ی من بود....!
فقط پول پسنداز کن و گولش بزن بهت وکالت طلاق بده

پول چيه دختر خوب من هم پول دارم هم خونه باز كأسه چه كنم دستمه خاك به سر اين قانون ايران كنم كه ما زنا رو اواره كرده برا طلاق

پول چيه دختر خوب من هم پول دارم هم خونه باز كأسه چه كنم دستمه خاك به سر اين قانون ايران كنم كه ما زن ...

من میتونم باطلاهام جااجاره کنم براخودم ولی ول نمیکنه و کسی رو ندارم پشتم باشه

فقط خونه بابا..که اوناهم‌پشتم نمیشن میدونم

مجبوري بري اونجا فعلا تا بعد از طلاق خونه بگيري  من خونه مال خودمه شوهرم نمي ره بيرون بابام هم پشتم نيست حالا موندم چطور بيرونش كنم

پول چيه دختر خوب من هم پول دارم هم خونه باز كأسه چه كنم دستمه خاك به سر اين قانون ايران كنم كه ما زن ...

نوشتم گلم

وکالت طلاق

مردها زور گو‌هستن درسته

اما خانم ها دیگه نباید بدون وکالت طلاق ازدواج کنن

اینو رسم کنید

خواهرم با وکالت ازدواج کرد

منم یه ساله گرفتم