2777
2789
عنوان

دلم خیلی از شوهرم گرفته😔

1706 بازدید | 123 پست

من با وجود اینکه بهم اجازه نمیده تنها جایی برم یا خونه مادرم یک ماه یکبار میرم. واسه اینکه دوستم. داره و برام همهه کار میکنه زندگیمو. دوست دارم و احساس خوشبختی میکردم اما خیلی با رفت اومد خوانوادم مشکل داره با مادرم نه ولی خواهرام وقتی میان بهترین میوه رو میخره بهترین پذیرایی و جلوشون روی خوش نشون میده اما تا میرن بامن سرسنگین میشه

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراااااا

نمیدونم واقعا اگرم زود به زود بیان جلوشون اصلا نشون نمیذه ولی وقتی میرن یجوری باهام بحث میکنه که هر ساعت یکی از خواهرات میان و میرن

اخه این کارش خیلی اذیتم میکنه حالم دگرگون میکنه

اخلاقشه دیگه

مهم زندگی خودتونه بیشتر

خیلیا اینجورین

اونی ک برات میمونه همسرته

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

کشتین ما رو با شوهراتون مدام تاپیکا شوهرم گم شده  شوهرم بهم گیر داد شوهرم رفت شوهرم کشت شوهرم زد شوهرم این شوهرم اون خوشبحالتون با شوهراتون سرگرمین تف ب مجردی

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

فدا سرت

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
شما کسی رو که دوست داری ازار میدی؟!نمیدی دیگه!پس نگو دوستم داره

هیچی برام کم نمیزاره اما نمیدونم چرا با خواهرام ویا با هرکسی رفتو امدم زیاد بشه حالش بد میشه حتی اگه خواهرش باشه

نمیدونم واقعا اگرم زود به زود بیان جلوشون اصلا نشون نمیذه ولی وقتی میرن یجوری باهام بحث میکنه که هر ...

بگو من پس کی و دارم 

خونه من نیان کجا برن 

وا

خانوادتو بزار رو سرت

بزار بدونه برات عزیزن