2821
2789
عنوان

درد شدید سینه

186 بازدید | 12 پست

خانما من این ماه اقدام داشتم ویه هفته اس سینه ها خیلیییییی شدید درد میکنه جوری که اصلا نمیتونم بهشون دست بزنم بزرگ و سفت هم شدن

امروز ۳۳ پری هستم و پری هام نامنظم از ۲۹ تا ۳۴ روزه اس

حالا این درد واسه پریوده یا بارداری؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه موقع پریود سینه درد شدید نمیگیرم این اولین باره

منم ماه پیش اینجوری شدم با اینکه قبلا سینم‌درد نمیکرد و فکر کردم باردارم ولی به خاطر پریودی بود

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
دیگه چه علائمی داشتی؟

ده روز قبل شروع پریودم دمای بدنم بالا بود 

سینه درد شدید 

خستگی و کوفتگی  

ولی سر موقع پریود شدم 

دوره هام منظم هستن

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
ده روز قبل شروع پریودم دمای بدنم بالا بود  سینه درد شدید  خستگی و کوفتگی   ولی سر ...

علایم پریودم همیشه ۴ روز قبل از شروع پریودی شروع میشدن ولی ماه قبل ۱۰ روز قبلش این علایمو داشتم .

چوری که احتمال۹۵ درصد میدادم‌باردار شم

ده روز قبل شروع پریودم دمای بدنم بالا بود  سینه درد شدید  خستگی و کوفتگی   ولی سر ...

من سینه هام خیلی کم میخاره

چند روز پیش دو روز زیر شکمم شدید درد میکرد

الانم وقتی راه میرم زیر دلم درد میگیره

دردش هم شبیه پریودی نبود

منم ماه پیش اینجوری شدم با اینکه قبلا سینم‌درد نمیکرد و فکر کردم باردارم ولی به خاطر پریودی بود

اتفاقا منم ماه قبل خیلی سینه هام درد میکرد که نمیتونستم بهشون دست بزنم بعدش پریود شدم و این اولین بار بود

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
علایم پریودم همیشه ۴ روز قبل از شروع پریودی شروع میشدن ولی ماه قبل ۱۰ روز قبلش این علایمو داشتم . چ ...

من اصلا علائم پری ندارم

فقط زیر دلم انگار منقبض میشه

از انتخابم کاملاً راضی‌ام. دکتر ملیحه عرب فوق‌العاده دقیق، صبور و حرفه‌ای هستن. بهترین تجربه درمانی سرطان سینه من بود برای درمان سه تا دکتر عوض کردم آخر از دکتر عرب نتیجه گرفتم 

2824
2823
2791
2779
2792