2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین😥

103 بازدید | 11 پست

سلام خانما. ازتون یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین...

شما درمانی برای تیرگی زانو ندارین به جز لیزر و اینا شرایطش رو ندارم برم انجام بدم اگه خونگی و سریع باشه ممنون میشممم💋💗

از وقتی رفتی هر ۱ دقیقه واسم....🖤                                                                               ۶۰ ثانیه میگذره😥😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هه من الان حموم بودم چرا نشد کلی سفید آب زدم

همون اول ک نمیشه باس  طول بکشه  من اینکارو نوردم

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️
زردچوبه بریز تو آبلیمو بزار مثل ماسک رو زانو

تا چه مدت؟ زرد نمیشه؟

از وقتی رفتی هر ۱ دقیقه واسم....🖤                                                                               ۶۰ ثانیه میگذره😥😁

شنیده بودم سرکه خوبه کسی امتحان کرده؟

تا چه مدت؟ زرد نمیشه؟

زانو دختر منم تیره شده زدم نت گفت زردچوبه با آبلیمو بزارید،،من هنوز امتحان نکردم ولی فکر نکنم زرد بشه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
زانو دختر منم تیره شده زدم نت گفت زردچوبه با آبلیمو بزارید،،من هنوز امتحان نکردم ولی فکر نکنم زرد بش ...

هعیی کاش یه راه قطعی بود😕