2777
2789
عنوان

ناراحتم😭😭😭😭

177 بازدید | 27 پست

سلام من متاهلم و تو دورانه دوستي يه بيماري داشتم و دوست پسرم پذيرفت كه باهام ازدواج كنه منتهي اون موقعه وضعيته بيماريم حاد نبود مشكلم ريزش مو بود از گردنم تا بغل هاي گوشم موهام ريخته بود وقتي ازدواج كرديم وضعيتم در همون حد موند ،الان حدوداً ٣سال ميشه كه كل موهاي سرم ريخته يه سري داروها استفاده كردم كه موهام درومد ولي منجر به خيلي عوارض شد مثلاً كل پاهام پر از ترك شد و واريس شديد  اورد و كبدم مشكل پيدا كرد بخاطر همين قضيه مجبور شدم داروهارو قطع كنم و بازم كل موهام ريخت و تصميم گرفتيم درمان و بيخيال بشيم و بچه دار بشيم الان بعد از گذشت ٢سال ،شوهرم گير داده كه بايد دارو مصرف كني موهات در بياد منم ميترسم بخاطر كرونا،اخه الان واقعاً وقت دارو مصرف كردن نيست منم از شرايطم راضي نيستم خيلي سخته با كلاه گيس بودن ،داروي روفانيب سيستم ايمني بدن و كاهش ميده و مو شروع ميكنه به رشد كردن نظر شما چيه چيكار كنم؟ بنظر من واقعاً الان تو اين اوضاع كرونا با خوردنه اين قرص جونم بازي ميكنم 

بجای این همه خرج چرا نرفتی مو بکاری خودتو راحت کنی؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید درکت کنه...دست خودت که نیست...بالاخره داروها هم عوارض دارن....به نظرم پیش یه دکتر طب سنتی خیلی خوب برو ببین راه حلی ندارن برات؟

نمیتونی مو بکاری یااکتیشن کنی؟

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نميتونم بكارم بيماري الوپسي دارم فوليكول دارم ولي مغز اجازه رشد نميده مو ميريزه بكارمم ميريزه

بهش بگو اگه کرونا بگیرم چیزیم بشه راحت میشی یا اگه صبرکنی این بیماری لعنتی تموم بشه بعدش مو دربیارم

چرا مزو تراپی و پی ار پی انجام نمیدی؟؟؟ یا نهایت به جای این همه عوارض و هزینه یه دفعه برو کاشت ا ...

نميتونم مو بكارم ميريزه بازم بعد بدنم كلاً مو نداره حتي زير بغلم كه بشه كاشت،پي ار پي كردم جواب نميده