2777
2789
عنوان

به نطرتون چرا اینطوریه؟+عکس

245 بازدید | 21 پست

سلام توگوگل گوشی  من  قسمتی که هرچی سرچ میکنی نشدن میده چیزایی میاد که اصلا من سرچ نکردم نمیدونم چیشده یعنی گوشیم هک شده؟الان این هایی که تو تصویر هست و نشون میده سرچ شده هیکدوم رو من سرچ نکردم

شاید بچه هات برداشتن

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه دانش اموزدارید؟

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیبه ک هیشکییی نتونس راهنماییت کنه...ببین اینارو تو سرچ نکردی هک هم نشدی اینا پیشنهادهای گوگله درواقع سرچهای بقیه که تو گوگل انجام شده...وقتی کنارش اون فلش هست معنیش اینه... سرچهای خودت کنارش علامت ساعت میاد.

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

برای من هم اتفاق افتاده. در قسمت بالای جایی که سرچ می کنی برو ببین ایمیل خودت یا کس دیگری هست چون برای من ایمیل شوهرم بود هرچی رو گوشی سرچ می کرد برای من هم میامد .غیر فعال کن 

اندکی صبر سحر نزدیک است   
برای من هم اتفاق افتاده. در قسمت بالای جایی که سرچ می کنی برو ببین ایمیل خودت یا کس دیگری هست چون بر ...

اون جایی که میخوام چیزی بنویسم سرچ کنم؟؟؟وای نفهمیدم میشه یه بارم خوب بگی ببخشیدا

عجیبه ک هیشکییی نتونس راهنماییت کنه...ببین اینارو تو سرچ نکردی هک هم نشدی اینا پیشنهادهای گوگله دروا ...

اینا رو خودش سرچ کرده 

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎