2777
2789

انشالله به زودی(که میدونم دیر نیست)  بیبی چک مثبت میشع و خدا یه نی نی ملوووس بهت میدع  

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشاالله به حق امام حسین و اربعینش خدا بهت یدونه علی اصغر صالح و سالم بهت ببخشه الهی امین

چه از ته دل دعا کردی

میشه برا منم دعا کنی به خواسته ام برسم

خیلی دلم گرفته

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
چه از ته دل دعا کردی میشه برا منم دعا کنی به خواسته ام برسم خیلی دلم گرفته

خداقبول کنه چرا که نه

اینجا داره اذان میدن

الهی که هرحاجتی داری خدا دلتو شاد کنه 

توام برامن دعاکن

منم خیلی دلم گرفته

انشاالله امام حسین دست هممون رو بگیره 

الهی امین

خداقبول کنه چرا که نه اینجا داره اذان میدن الهی که هرحاجتی داری خدا دلتو شاد کنه  ت ...

انشالله♥️

ممنونم عزیزم

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
ایشالاهرحاجتی داری براورده بشه عزیزدلم ❤

قربونت برم ممنونم

برات صلوات فرستادم عزیزم ♥️

خداقبول کنه چرا که نه اینجا داره اذان میدن الهی که هرحاجتی داری خدا دلتو شاد کنه  ت ...

ایشالاخدابهتریناروبرات رقم بزنه عزیزم ممنون که دعامون کردی ایشالاهمیشه لبت خندون وتنت سالم باشه😘

💔