2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

همچنین رایگانه فقط قسمت پیامای مشاور پولیه که اونا هم به درد نمیخوره

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

ازمایشات غربالگریمو رفتم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
تعریف شو زیاد شنیدم من

من زنگ زدم واسه غربالگري گف هزينش ١٩٠تومن ميشه باورم نميشه همش ميگم شايد اشتبا شنيدم اخه منم تعريفشو خيلي شنيدم ميخاستم ببينم كسي رفته واقعا همين قيمته؟

خداجونم ميدونم كه صدامو ميشنوي و بهترينارو برام رقم ميزني
مركز سونو و راديولوژي نيلو توي خيابون وليعصرو ميگم

راستش اینجا رو نشنیدم

اما آزمایش غربالگری خودم رو همون آزمایشگاه نیلو دادم که اون هم توی خیابون ولیعصر هستش

راستش اینجا رو نشنیدم اما آزمایش غربالگری خودم رو همون آزمایشگاه نیلو دادم که اون هم توی خیابون ولی ...

إ نكنه من اشتباهي گرفتمشون🤔🤔

من زنگ زدم واسه غربالگري گف هزينش ١٩٠تومن ميشه باورم نميشه همش ميگم شايد اشتبا شنيدم اخه منم تعريفشو ...

من اونجا نرفتم ۱۸۰ شد حدودا همینه قیمتا

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
من زنگ زدم واسه غربالگري گف هزينش ١٩٠تومن ميشه باورم نميشه همش ميگم شايد اشتبا شنيدم اخه منم تعريفشو ...

غربالگری همون آزمایش خون هست که قیمتش همینه

اما سونو ان تی که باید قبل آزمایش انجام بدی هزینه اش بیشتره

غربالگری همون آزمایش خون هست که قیمتش همینه اما سونو ان تی که باید قبل آزمایش انجام بدی هزینه اش ...

اره منم همون سونو ان تي ميخام اينجا اصلا ازمايشارو انجام نميده فقط سونو گف١٩٠ جاي ديگه زنگ زدم گف٣٠٠جاخوردم از اينهمه اختلاف قيمت شك كردم