2777
2789
عنوان

مشکلات ازدواج

192 بازدید | 23 پست

بچه ها شما هم موقع ازدواج مشکلات داشتین؟بابام همش میگه زوده برات درستو بخون ۲۰ سالمه بعدشم میگه خونه نداره با ۳ تومن حقوق چجوری زندگی بچرخونه یعنی شماها همه خونه دارین؟پشیمون میشم؟لطفا کمکم کنین دوسش دارم اخه😔😔

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋

من١٨سالم بود ولي اونموقه حقوق همسرم سه تومن بود سكه يه تومن اوضاع فرق داره راست ميگن تازه خونه هم نداره

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

ای جانم 

درسته سنت کمه.. 

من خودم 23 سالمه و بابام میگه هنوز کوچیکی 

ولی اگه واقعا عاشق همید و انتخابتو کردی 

با پدرت صحبت کن، یکی دو سال نامزد بمونید 

که اون آقا هم يکم زندگیشو جمع و جور کنه و بعدش عقد و ازداوج  💜 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باید ببینی طرفت چطوریه، اخلاقش، رفتارش، میشه بهش دل بست. 

اره خونه نداشتن هم سخته، اگه خونه داشت با حقوقش میشد کنار اومد.

بازم بزرگتر هرچی گفت گوش بدی ضرر نمیکنی

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...

اره خوب عجله نکن خونه نباشه اجاره نشینی سخته اونابااین قیمت ها

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ای جانم  درسته سنت کمه..  من خودم 23 سالمه و بابام میگه هنوز کوچیکی  ولی اگه واقعا ...

مرسی حداقل امید دادی بهم😔همه یجور میگن پشیمون میشی که واقعا میترسم

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋
من ک حاضر نبودم با آدم بی خونه ازدواج کنم. ما ماهی ۲۰ میلیون درامد داریم با این اوضاع و احوال ی ما ...

من خب دوسش دارم ۴ ساله باهمیم

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋
درس ک مهمتر از ازدواجه ..اگه اذیت نیستی خونه بابات همون درس بخون ...خانم خودت باشی بهتره 

خب درسمم میخونم تابستون کنکور میدم واسه ارشد لیسانسمم که دارم میگیرم:/

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋
اره خوب عجله نکن خونه نباشه اجاره نشینی سخته اونابااین قیمت ها

اره میدونم سخته ولی اگه یکی خونه و ماشین داشت اخلاق اینا نداشن یا من علاقه نداشتم زندگیم جهنم نمیشه؟😔😢

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋