2777
2789

من میخام اقدام کنم اما دندونپزشکی نرفتم دندون خرابم دارم یه شکسته بقیش انگار به عصب رسیده.اما خوب هزینش زیاده همم از کرونا میترسم.نمیشه بعد بارداری درست کرد.بقیه چکابارو انجام دادم

وای درست کن توروخدا، من قبل بارداری دندونم یه کوچولو فقط پوسیده بود بعد زایمانم دیگه سوراخ شده بود و به عصب رسیده بود ۴ بار رفتم تا درست شد😩😩

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بعد بارداری درست کرد

منتهی تو بارداری همون دندونا داغونت میکنن مسکن هم نمی تونی بخوری

بنظرت  سلامتیت واجب تر از بچه نیست؟

خدایا ممنونم همه منتظرها  رو با یه خبر خوش، دل شاد کن..آمین

وای سعی کن قبل بارداری درست کنی من توبارداری ۳ماه اول زجر کشیدم از دندون درد عفونت کرد و زد به گلوم انقد که اذیتم میکرد و نمیتونستم چیزی بخورم از ترس اینک اتفاقی برای بچم بیوفته ۹هفتم برو رفتم دکتر بدون بیحسی عصب کشی کردم

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔

حتما درست کن من که مردم دندون عقلم فشار میاره به همه نمیتونمم برم بکشم، اگه الان نکردی سه ماهه دوم بارداری میشه انجام بدی

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
میشه بعد بارداری درست کرد منتهی تو بارداری همون دندونا داغونت میکنن مسکن هم نمی تونی بخوری بنظرت & ...

من از دندون پزشکی فوبیا دارم تا چیزی میره دهتم به شدت حالم بد میشه😫😫

حتما درست کن من که مردم دندون عقلم فشار میاره به همه نمیتونمم برم بکشم، اگه الان نکردی سه ماهه دوم ب ...

بدبختی اینه فوبیا دارم تا میخاد یه چیزی بذاره حتی معاینه هم کنه انقد عوق میزنم حالم بد میشه اخه چجوری برم بیهوشیم که خطرناکه

من از دندون پزشکی فوبیا دارم تا چیزی میره دهتم به شدت حالم بد میشه😫😫

دیگه چاره ای نیس

دندون از هر دردی واجب تره.. 

خودت اذیت میشی بالام جان

خدایا ممنونم همه منتظرها  رو با یه خبر خوش، دل شاد کن..آمین

سی دندوناتو درست کردس؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت