2789
عنوان

بیاید 😐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خودمم مث تو تاحالا نرفتم ☹️😂 ولی تصورم این بود 😂

همدردیم پ 😂

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
رز آخرین بار ۱۸ بود الانو نمیدونم دقیق

شعت چقد گرونننن

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
یه شاخه میخام فقد 😢 چقد میشه بنظرت

من سه سال پیش ی شاخه گل رز گرفتم ۸تومن..پرام از اونوقت در نیومده😬😬😬

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من سه سال پیش ی شاخه گل رز گرفتم ۸تومن..پرام از اونوقت در نیومده😬😬😬

میگن ۱۸ عه 😂

امروزم من پرام باید بریزه😂

پس از همون روش من استفاده کن  فقط با کفش ورزشی برو

🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم چه مدل گلی میخوای  برو خودت یه شاخه بردار بعد پولشو حساب کن

رز 

رز 

رز هلندی داره 

رز معمولی داره

رزای ابی گرونترن

بستگی به این داره گلفروشی چقد لوکس باشه

فک کنم شاخه ای ۱۵یا ۲۰ تومن به بالا باشه

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
رز هلندی داره  رز معمولی داره رزای ابی گرونترن بستگی به این داره گلفروشی چقد لوکس باشه فک ک ...

گفتی رز آبی داغ دلم تازه شد ......