2777
2789
اره اینم حرفیه

ناگت یا شینسل مرغ یا میگو که کامل پحته شده است نه از این نیمپزها که باید سرخ کنی، میتونی بخری براش بذاری که خودش فقط گرم کنه و بخوره

سالاد الویه

قورمه سبزی

فسنجون

کتلت

کلا غذاهایی که اگر تو یخچال بمونه مزه اش عوض نمیشه و بیشتر جا میوفته

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کبه درس کن برای دو دفه نیم سرخ کن بسته بندی کن  بزار فریزر.اون برا روز دومی و پنجم.قرمه سبزی درس کن برای روز اولی و بگو بقیش رو بزاره برای یه روز دیگیش.مواد کتلت درس کن بزار فریزر.سالاد اولیه درس کن بدون تخم مرغ هم برای دو روز دیگیش و سلام.این غذاها ماندگاریشون زیاد و دومین بار گرم‌کردن خوشمزه تر میشن.بجز سالاد.خودت یادآوری کن شب بزاره رو سینک ظرفشویی تا صب یخش باز میشه و صب پا میشه بزاره یخچال برا ناهار یا شام

ممنون عزیزم

👌منم شوهرم صبح زود میرفت سرکار شب دیر میومد طفلک نمیتونست غذا بپزه که. 

گناه دارن من براش میوه میذاشتم شسته شده توی یخچال. روی میزم نسکافه و قند و پولکی و اجیل میذاشتم توی ظرف که دم دستش باشع😅

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏
نه ی هفتس قهرم باهاش

امشب یه شام خوشمزه بپز نزار قهرتون زیاد طول بکش.یه لباس که جلب توجه کن با آرایش.تا خودش بیاد سمتت.اگه گف.بگو مگه برا خودم کردم با اشوه.ببین چطوری میفته به دست و پات.اگه زیاد طول بکش براش عادی میشه.اشتی کنین بازم خوب میشه واست🥰

👌منم شوهرم صبح زود میرفت سرکار شب دیر میومد طفلک نمیتونست غذا بپزه که.  گناه دارن من براش میو ...

منم وقتی همسرم دو شیفت میشه که بنده خدا سر سفره خوابش میبره از خستگی

مثل شما تمام خوراکی (حتی میوه رو پوستو خرد میکنم میذارم تو ظرف در دار)رو روی میز میذارم که هروقت رد شد بخوره.

امشب یه شام خوشمزه بپز نزار قهرتون زیاد طول بکش.یه لباس که جلب توجه کن با آرایش.تا خودش بیاد سمتت.اگ ...

عقد کردم خاهر

اون خونه خودشونه منم خونه خودمون یه هفتس از هم خبر نداریم گوشیشو خامدش کرده نمیدونم مردس یا زنده همش نفریتش میکنم که اینقد خونمو تو شیشه میکنه

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
اهان.پس خودتو سفت بگیر تا نیومده آشتی نکن.چون میشه عادتش

اگه قهرمون یه سالم طول بکشه محل سگشم نمیذارم تا خودش پا پیش بذاره عن آقا😑😑

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
منم وقتی همسرم دو شیفت میشه که بنده خدا سر سفره خوابش میبره از خستگی مثل شما تمام خوراکی (حتی میوه ...

آفرین به شما خانم کد بانوووووو👌❤️❤️❤️

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏
عقد کردم خاهر اون خونه خودشونه منم خونه خودمون یه هفتس از هم خبر نداریم گوشیشو خامدش کرده نمیدونم م ...

خوب زنگ بزن خونه شون شاید بنده خدا مریض شده؟!

خوب زنگ بزن خونه شون شاید بنده خدا مریض شده؟!

هه😏😏چقد ساده ای خاهر

اولا با خانوادشم قهرم اونم با خانواده من قهره همه ریدیم بهم 

دوما هر سری دعوامون میشه گوشیشو از دسترس خاموش میکنه که من نتونم زنگش بزنم

سوما بره بمیره حالم ازش بهم میخوره🤮🤮😑😑