2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم؟

338 بازدید | 24 پست

دختر عمه ام خیلی اضافه وزن داره

قدش 158 تقریبا و وزنش! 90 اینا

میخوام کالری شماری رو بهش معرفی کنم ولی میترسم بهش بر بخوره چون منم اضافه وزن دارم و وقتی بقیه میگفتن این رژیم دوس نداشتم البته لحن اونا بود بود😒

چجوری بهش بگم؟😁

خیلی خوشگله اگه لاغر شه مثلا چشاش درشته بینیش نازک و خوش فرم و...

و اینکه اگه لاغر شه میتونه بچه دار شه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

باید خودش بخواد و بهش برسه بزار اول خودش یه حرفی راجب رژیم و اضافه وزن بزنه بعد تو راهنماییش کن

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید خودش بخواد و بهش برسه بزار اول خودش یه حرفی راجب رژیم و اضافه وزن بزنه بعد تو راهنماییش کن

نمیگه آخه🙁 میخواد کم شه ولی...

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
ب طور غیر مستقیم بگو 😄مثلا جلوش بگو آره فلانی دوستمه همچین مشکلی داره

😂😂😂 میخوام صبر کنم خودم لاغر لاغر شم اونوقت بهش بگم😁

😂😂👍موفق باشی. خواهر من ی رژیم گرفت یکماه و نیم 18 کیلو کم کرد 

ممنون

واقعا؟ زیاد نبود برا یه و نیم ماه؟ من اگه این رژیم رو بگیرم که یک و نیم ماهه میشم چوب خشک  

ممنون واقعا؟ زیاد نبود برا یه و نیم ماه؟ من اگه این رژیم رو بگیرم که یک و نیم ماهه میشم چوب خشک &nb ...

آره ب خدا گرفت. سختیش چن روز اول بود بعدش عادی شده بود. شما قد و وزنت چنده البته اگ دوس داری بگو گلم 

آره ب خدا گرفت. سختیش چن روز اول بود بعدش عادی شده بود. شما قد و وزنت چنده البته اگ دوس داری بگو گلم ...

قدم 160 وزنم 67😑😒😂

ایول به این اراده اش😁👌

میدونم کار خوبی نیست ولی 

در حضورش ب یکی دیگه توضیح بده بگو میخوام این رژیمو بگیرم اگر دوست داشت میپرسه

اصلااا به خودش نگو کار درستی نیست

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
قدم 160 وزنم 67😑😒😂 ایول به این اراده اش😁👌

شما هفت هشت کیلو کم کنی اوکیه 👌برنج قهوه ای جایگزین برنجت کن قرص چای سبز هم بخور و قهوه زیاد بخور میان وعده گشنه شدی سالاد کاهو ی عالمه بخور شامو ناهار هم فیله مرغ و کبابی کن بخور یا ماهی و گوشت اینارو رعایت کنی لاغر شدی 

آها پودر تار تار هم صبحا بخور عالیه 

چرا هیچ کس نگفت جسم  خودشه به خودش ربط داره     همیشه اینو میگن

😁😂😂