2777
2789
عنوان

همسایه

253 بازدید | 24 پست

خانوما با همسایه هاتون صمیمی هستین یا معمولی؟

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باور کن چهار هفتس اساس کشی کردیم خونه جدید تو هر طبقه شیش واحد هستیم تا حالا یه نفرشونم ندیدم

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡                         
نه هاول کن اماندع دخترهمسایمون بس میومد
ومیرفت وفضولی میکردکلاردش کردم هرروزدعوامینداخت توخونمون 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

منک تازه ۳ ماه اومدم این محله خونه خودم

ولی اصلا هنگم چطور اینقد تو خونهای هم پرسه میزنن

انگار حریمی نیس

این میره اون میاد

جلسه میگیرن شبا ....

حالا خدا شکر یکی از منابع فساد از اینجا رفته کمتر شده😂

اخه خونه بابام اینا اصن از این چیزا نبود در حد سلام با یکی دوتاشون و مراسمی چیزی ....

بنظرم خوب نیس 

دو روز دیگ ب هر دلیلی میخای رابطه نباشه ولی چون هر روز میبینیش نمیشه و اذیت میشید .

👪
باور کن چهار هفتس اساس کشی کردیم خونه جدید تو هر طبقه شیش واحد هستیم تا حالا یه نفرشونم ندیدم

پروف خودتی؟؟منم همینطور پنج واحدیم اصلا فقط سلام

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

چقددددد شلوغ

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁