2777
2789

من نخودو پیازو سیرو چرخ میکنم (نخود دوبار )فریز میکنم هر موقع خواستم استفاده کنم ادویه ی خرده بکینگ پودر و یدونه تخم مرغ خوووشمزس

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فلافل رو اول نخود بزار یک شب قشنگ خیس بخوره 

بعد به ازای هر نیم کیلو نخود یه سیب زمینی تقریبا کوچیک در نظر بگیر با چند حبه سیر و دو یا سه تا هویج

با دو یا سه تا پیاز چرخ کن همرو باهم

نمک، فلفل، آویشن پودر فلافل، یکمم پودر سیرم بهش بزن و میتونی زیاد درست کنی و فیریز کنی

من واسه کتلت سیب زمینی خام و رنده ریز میکنم با گوشت و تخم مرغ یه دونه میزنم با پیاز رنده و دو حبه سیر هم رنده میکنم ادویه هم پودر سیر و پودر پیاز و فلفل سیاه و نمک و پودر انبه و ادویه کاری و فلفل پاپریکا میزنم و دو قاشق هم پودر سوخاری واسه دو نفر کتلت و جعفری خورد شده خیلی خوب میشه من همیشه سبزی معطر خشک هم دارم ریحان و سوسن و مرزه و این چیزا سبزی های خوردن و که تهش میمونه رو میزارم خشک میشه واسه کوکو سیب زمینی عالی میشه

طرز درست کردن دقیق رو لطفا برام بنویسید

نخود روز قبل خیس میکنم ۲۴تا۴۸ ساعت

بعد اول با دنده درشت بعد ریز چزخ میکنم البته اگه ۲۴ساعت اب باشه

۴۸ساعت اب باشه چون‌نرم‌یکبار با دنده ریز

وقتی چرخ میکنی نخود اب میندازه دور نمیریزم اونم بهش اضافه میکنم که موادم نرم باشه

با توجه به حجم پیاز و سیر چرخ میکنم اضافه

بعد نمک وفلفل سیاه زردچوبه و فلفل سفید پاپریکا میزنم

بعد جعفری خورد شده اضافه هم‌میزنم 

این‌مواد یکساعت میزارم داخل یخجال بمونه بعد سرخ میکنم ..

واسه نفخ ش گاهی سیاه دانه میزنم که خودم دوست ندارم زیاد