2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
بچه ها خبر گرفتم رتبه 900 دعوت به مصاحبه نشده

ی جاااای کار میلنگه

بدمممم میلنگه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خب سال دیگ کنکور بده

نظام قدیم بودم..

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودش که میگه علاقه ندارم به انسانی

تستش اگه تو تجربی خوبه همونو ادامه بده الان من از تجربی اومدم انسانی قبولم نشدم جایی ببینه تو چی میتونه رتبه زیر هزار بیاره هر کدومو میتونه و تستش خوبه همونو بره 

نظام قدیم بودم..

اوه اوه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بهترین کارو میکنی اگه پیرا قبول میشی شک نکن برو عمرتو هدر نده

آره بخدا...به این مملکت نمیشه دل خوش کرد..ببینم چی قبول میشم...بعد میرم دنبال کارای بورسیه

حالم از این نظام بهم میخوره....برای تو هم دعا میکنم هرچی صلاحته بشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
دعوت ب مصاحبه شدی ؟؟

اره ولی میترسم

الان درک کردم چرا شما ها دعوت نشدین 

رفتم پرسیدم الان تو شهرمون یکی هست شده 18 انسانی 

زده فرهنگیان 

وقتی دو رقمیا بزنن دیگ سه رقمیا دعوت نمیشن و  صد البته سهمیهههههههههه😑🔫

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
بچه ها ممکنه این جواب انتخاب رشته ما نباشه😢😢😩

باور کن نیست...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
میدونی امسال تکمیل ظرفیت داره یا ن ؟؟جواب انتخاب رشته بر اساس ثوابق تحصیلی اومده ؟؟

پارسال ک نبووود. فقط واسه ی استانای خاصی بود

ن اون ابان میاد

الان درک کردم چرا شما ها دعوت نشدین  رفتم پرسیدم الان تو شهرمون یکی هست شده 18 انسانی  ز ...

من چیکار کنم که رتبه بدتر از من دعوت شده من نشدم

میدونی امسال تکمیل ظرفیت داره یا ن ؟؟جواب انتخاب رشته بر اساس ثوابق تحصیلی اومده ؟؟

ناراحت نشیا ولی سوابق 😟💙💙😅  

هرجا ببینم میگم ببخشید گلم🌿

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
آره بخدا...به این مملکت نمیشه دل خوش کرد..ببینم چی قبول میشم...بعد میرم دنبال کارای بورسیه حالم از ...

مرسی عزیزم من عاشق فرهنگیانم رویای زندگیمه به همین خاطر امسالم موندم

خدایا شکرت❤