2777
2789
عنوان

اونایی که کات کردن و برگشتن

1641 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان

سوالم درباره خواستگار یا دوست هست... نه کسی که نامزدی و عقد کرده یا با همسرش زندگی میکنه.

تو دوره دوستی و آشنایی آیا دعوایی کردین که باعث جداییتون بشه و دنبال اون شخص برین و حاضر نشه با شما ارتباط بگیره و ناامید بشین... بعد خودش یه مدت بگذره و برگرده؟‌ میشه توضیح بدین چی شد

من

ولی دعوا نکردیم درحد یه پیام خداحافظی بود 

حالم بد میشه نمیتونم تعریف کنم😓

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من شده باهم دعوا کنیم یکی.دو روزم سرد باشیم ولی تهش یکدوممون منفجر میشیم و میزنگیم به هم و راجع دعوامون ح میزنیم و اوکیش میکنیم 

ولی قبلللللا یبار با یکی اشنا شده بودم خوشم میومد ازش بعد اون بام خوب رفتارنمیکرد منم هی سعی میکردم درست کنم رابطه رو بدترش مبکرد یجا گذاشتمش کنار بعد دوسه ماه اومد گف میای باهم باشیم باز و من مشکل داشتم و اینا ک بد رفنار میکردم درگیر بودم و اینا منم بش گفتم الکی حتی اگه با کسیم نبودم یه ثانیه هم وقتمو باتو نمیگذروندم تو بی ارزش تر از این حرفایی

اون موقع کات شده بود یعنی قبول نمیکرد باهم باشیم ولی بعد خودش پشیمون شد برگشت

مورد من هم خودش کات کرد، من بهش خیلی خوبی کردم، البته بعد از دعوای بدی هم که داشتیم گفت برو اصلا کسی دیگه رو میخوام، دلم میخواد برگرده و منم مثل خودش پسش بزنم

ماهم ایقدر ازین کات های جدی داشتیم ک نگو اخرشم میچسبیدیم به همدیگه این دفه هم حرفمون شده و کات کردیم برگشت زنگمم زد ولی روزی ده دیقه سرسنگینی میحرفه باهام چون مقصر من بودم دیه نمیدونم این دفه ام خوب میشیم یا نه😭

نه من شده باهم دعوا کنیم یکی.دو روزم سرد باشیم ولی تهش یکدوممون منفجر میشیم و میزنگیم به هم و راجع د ...

منم دقیقا همینطورم، تازه میرم رابطه رو بهتر کنم بدتر میشه ولی الان یه هفتس کلا بهش محل ندم، هیچ پیامی ندادیم

اره ما باهم کات کردیم 

بعد دو سال هعی پیام میفرستاد من دوست دارم من غلط کردم و فلان برا من سخت میگذشت برا اونم

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
مورد من هم خودش کات کرد، من بهش خیلی خوبی کردم، البته بعد از دعوای بدی هم که داشتیم گفت برو اصلا کسی ...

نه اون همچین حرفی هیچ وقت نزده

یه سوتفاهم شده بود که انکار مقصر من بودم در صورتی که من اصلا کاری نکرده بودم و پذیرشش خیلی براش سخت بود چون حساس بود رو یه سری مسائل ولی بعد دید نمیتونه جدا از من باشه و برگشت 

در کل خیلی دعوا داشتیم ولی بدترینش اون بود 

الان خوبیم باهم مشکلاتو گذروندیم

شما مشکلتون چی بود؟

اره ما باهم کات کردیم  بعد دو سال هعی پیام میفرستاد من دوست دارم من غلط کردم و فلان برا من سخت ...

مورد من برنمیگرده چون خیلی مغروره، تازه من مجردم و اون دو تا طلاق داشته، دلم میسوزه چقدر بهش محبت کردم و خوبی

2790
2778
2791
2779
2792