2777
2789
عنوان

اوقات فراغت

99 بازدید | 16 پست

سلام دوستان گرامی ، یه سوال اوقات بیکاری توخونه چکار میکنید لطفا خانومهای خانه دارو متاهل جواب بدن مثل میخوابید ، کتاب می خونید ، فیلم می بینید ، به خودتون میرسید و . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهل نیستم،فیلم میبینم،تو نت میگردم،با عشقم میحرفم،با خواهرام،کتاب میخونم،قلیون میکشم

هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚

من بچه دارم

خیر سرمممممممم تا میخوام بخوابم یا زن باباشون عربده میرنه یا بچه خواهرسوهر در میزنه یا مادرشوهر در میزنه

الان از خواب بیدازشدم اعصابم داغونه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

کل روزم شده اوقات فراغت😐قبل کرونا کلاس میرفتم ولی الان فیلم میبینم رمان میخونم موزیک گوش میدم به پوست و موهام میرسم لاک میزنم😍با مامانمو خواهرام میحرفم میخوابم کارای خونه رو انجام میدم میام نی نی سایت یا تو اینستا میچرخم

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

دلم گریه میخواد

دیشب بچه نذاشته بخوابم

۸دصبحم بیدارشده

الان خوابیده تازه چشمام رفته بود

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

سلام استارتر

ساز میزنم 

کتاب میخونم 

ورزش میکنم 

کارای خونه میکنم 

تازه وقتم کم میارم 🙃🙂🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤