2777
2789
عنوان

اونایی که کات کردن و برگشتن

72 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان

سوالم درباره خواستگار یا دوست هست... نه کسی که نامزدی و عقد کرده یا با همسرش زندگی میکنه.

تو دوره دوستی و آشنایی آیا دعوایی کردین که باعث جداییتون بشه و دنبال اون شخص برین و حاضر نشه با شما ارتباط بگیره و ناامید بشین... بعد خودش یه مدت بگذره و برگرده؟‌ میشه توضیح بدین چی شد

بله بعد یک سال فکر کنم. خودش برگشت و پیغام داد

البته برای ما دعوا نبود

شرایطی پیش اومد که اون اتفاق افتاد

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله... رفت زن گرفت و بعد از یه مدت کوتاه برگشت اما ک و ن محلش کردم... الانم پیامهاش توی تلگرام هست که نخوندمش. زیاد میومد و پیام میداد خجالت هم میکشید و شرم زده بود اما دیگه حتی پیامشو نخوندم... البته فکر می کنم مقصر اصلی خواهراش بودن که نذاشتن ما به هم برسیم اما خب خودشم بی تقصیر نبود 

دقیقا الان توی این شرایطم، بار اول دعوامون شد گفتم تمومش کن بعد نیم ساعت برگشت ... بار دوم که یکماه پیش بود باز بحثمون شد خودم دوباره گفتم تمومش کنیم ، دیگه خیلی ناراحت شد از اینکه گفتم تمومش کنیم ،گفت باشه . چند روز بعد استوری هامو نگاه کرد و جواب داد . دیگه خودم گفتم میخوای با هم دوباره حرف بزنیم . گفت مگه حسی بینمون هست ،مگه تلاشی برای این رابطه میکنی . نمی‌دونم غرورم اجازه نداد جواب ندادم. اونم دیگه پیام نداد ولی شماره و پیام هام رو هنوز داره.من موندم یه دل تنگ ... امیدم به آخر هفته س که تولدمو تبریک بگه

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""