2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر منم سمت راستمه. به سونوگرافیست گفتم گفت از نظر علمی هیچ ربطی بین جنسیت جنین و موقعیتش توی رحم وجود نداره. اینا همه باورهای غلط گذشتگانمونه.
برای زندگی کردن ، به دنیا اومدن بس نیست!
افراه جون این علائمی که گفتی به جز اون خط و اینکه اصلا ویار نداشتی و فرم شکمت که میگی بچه پائینه ، عین من هستی. من شکمم تا اواسط ماه 5 خیلی بالا بودو قلمبه بود اما الان چند هفته است که رفته پایین. ویار هم سر دختر اولم نداشتم اما سر این داشتم.
منم به خدا همینو میخوام محبوبه شب جون. همش عین دیوونه ها وسایلشو پخش میکنم رو تخت و یکی یکی ورمیدارم نیگا میکنم ، بغل میکنم. اصن یه وضیه!
علایمم اینه فقط دوست دارم چیزای ترش بخورم ازشیرینی هم بدم نمیادولی نمیخورم حالت تهوع ندارم، همش میخوابم ازبوی مرغ بدم میادتمایل رابطه ی جنسی باشوهرم بیشترشده، صورتم هیچ تغییری نکرده سمت چپم احساس سنگینی میکنم،رشدموهای پام کم شده، سینه هام خیلی بزرگ شده تیره هم شدن ماست وخیارعاشقشم همش میخورم بتام یه روزمونده به پری42بودیه رو زبعدازپری203 ضربان قلب نی نی توی غربالگری159بودیعنی 12هفته ام بود یعنی نی نیم دختره پسره، خیلی دوست دارم بدونم میشه بگین؟؟؟؟