daryaazizi مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 565 عنوان بهترین نذر 💖💖💖💖💖💖💖 169 بازدید | 2 پست بچه ها اگه ازمایش دادید و مشکلی ندارید حتما خون اهدا کنید من یه مشکلی داشتم نذر کردم درس شه خون اهدا کنم امروز رفتم نیم لیتر خون دادم رگ دستم به شدت درد میکنه اما حس خوبی دارم میخاستم بگم قرار نیست حتما نذر مالی باشه مثلا اگه ازمایش دادید و شرایط اهدای خون دارید حتما این کارو کنید شاید فک کنید کمه ولی میتونه برای خیلی ها نجات دهنده باشه و به حس خوب بعدش می ارزه 1399/07/14 | 02:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاغل_موفق عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5566 من اگه 1 سی سی خون بدم بعدش میمیرم خوش به حالتون انشاالله همیشه سلامت باشین همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
daryaazizi مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 565 من اگه 1 سی سی خون بدم بعدش میمیرم خوش به حالتون انشاالله همیشه سلامت باشین مرسی عزیزم شما هم سلامت باشید .نه نه اگه خدای نکرده مشکلی برای سلامتی خودتون پیش میاد اصلا انجام ندید❤❤❤❤البته ب نظرم همین ک نیت کنید انگار انجام دادید و خود نیت هم ثواب دارع💜💜💜