2777
2789

الان این چیزا شده جزو مذهبی!!؟

اینایی که میگن سرکتاب باز میکنن و تشخیص میدن طرف طلسم شده، اگه راست می گفتن و اینقدر توانایی داشتن تاحالا دنیا رو گرفته بودن😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعا طلسم شده باشی.

۴۰روز سوره فلق وناس رو ۴۰مرتبه هرکدوم بخون.

و حرز امام جواد که تو مفاتیح هست بنویسش ببند بازوی دست راستت 

حتما باطل میشه.

اگر تغییری ایجاد نشده بدون اصلا طلسم نشده بودی.

چون طلسم حاجت نیست که با دعاهایی که امامان گفتن رفع نشه

وقتی وجودداره و فهمیدی درمانشو که بکارببری بدون شک جواب میگیری.

ایمانت به خدا باشه نه بنده ش 

اگر واقعا طلسم شده باشی. ۴۰روز سوره فلق وناس رو ۴۰مرتبه هرکدوم بخون. و حرز امام جواد که تو مفاتیح ...

اتفاقا من اصن میگم حالا طلسمم ک باشم خدا خودش منو یعنی نمیبینه ک کمکم کنه 

اونجا مطمئن بود؟

والا اطلاع ندارم واسه همین شک دارم یکی از دوستای دوستام رفته بود پیشش دخترشم انگار جن زده شده بود که جنو از بدنش کشیدن بیرون منم شنیدم خودمم ندیدم 

من تا حالا تو این چیزا نبودم ولی چندباری ی سری کارام نشد و زنگ زدم چندجا گفتن طلسم دارم اصن نمیدونم ...

پای اینچیزا رو به زندگیتون باز نکنید حتی اگه جواب هم بده بد ببایی بد تر سرتون میاد. نتیجشو دیدم. کارکرده منتها بد از چند مدت اتفاق بدتری افتاده. توی قران هم نوشته هر چیزی با سحر و جادو باشه تهش خیر نمی بینی

والا اطلاع ندارم واسه همین شک دارم یکی از دوستای دوستام رفته بود پیشش دخترشم انگار جن زده شده بود یطان بهکه ...

ببیند ممکنه پای جن ویطان به زندگیتون باز بشه. دنبال دعا نویسو جنگیر و اینا نرید. 

پای اینچیزا رو به زندگیتون باز نکنید حتی اگه جواب هم بده بد ببایی بد تر سرتون میاد. نتیجشو دیدم. کار ...

من ک خودم نیسم تو این چیزا ولی خب تو قران هم هست نمیدونم اصن گیجم خودمم