2777
2789
عنوان

آینده با بچه

79 بازدید | 11 پست

سلام خانوما. من ۲۰سالمه . یک سال ازدواج کردم و ۸ ماهه باردارم ۴ ماه بعد عروسیم و اصلا هم قصد نداشتیم از اون عروس دومادا که میگن بعده ده سال از اونا بودیم . راستش من خیلی نقشه ها داشتم دانشگاه برم کار کنم . ارایشگری خیاطی یاد بگیرم ولی خیلی یهویی حامله شدم و همه چی پیچید بهم . الان خیلی فکرم درگیره که هیچ پیشرفتی نمیتونم بکنم راه حل بدین چکار کنم مغزم راحت شه ؟ زود بود واقعا بچه؟

نه عزیزم برای منم عین همین مورد پیش اومد اونم توی ۱۹سالگی!

الان لیسانس دارم، دوتا کار هنری بلدم، دوتا بچه هم دارم که بزرگ شدن و کلی باهاشون حال میکنم

چرا فکر میکنی کل دنیا توی همین چند سال خلاصه شده!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که شده وقتی بچت از اب و گل در اومد تازه میشه ۲۳ سالت میتونی بری یاد بگیری به شرطی که جلوگیرت درست حسابی باشه

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

کلن دوباره برنامه ریزی کن منتهااز سه سال آینده همه جای نقشه هات بچتم قرار بده بچه گلدون نیس قیدش بزنی شوهر نیس کم محلی‌ کنی مادر نیس هروقت دلت گرفت یادش کنی ماشینت نیس هر موقع خواستی تعمیرش کنی اون الان از تو مهمتره ازتو محتاجتره ازتو واجب‌تره از تو نازک‌تره و تو تنها کسی هستی که اون داره تنها دلسوز پشتیبان همراه وهمه چیز

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
سخت نبود با بچه . خیلی همت میخواد .

نه عزیزم عاشق هرکاری باشی میتونی به بهترین نحو انجامش بدی.

اول عاشق بچت بشو تا بتونی خوب بارش بیاری که مثل خیلیا، بعدا نگی: اگه نرفته بودم دنبال علاقه هام، بچه خوبی بود!

بعد هم عاشق زندگی باش تا استعدادت رو شکوفا کنی💛

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کلن دوباره برنامه ریزی کن منتهااز سه سال آینده همه جای نقشه هات بچتم قرار بده بچه گلدون نیس قیدش بزن ...

به جز بخش شوهر همه رو عالی گفتی آفرین👌

عزیزم همین بچه ای که گفتی یه روز بخاطر دیگری میذاره میره، مثل خودمون که رفتیم 😊

شوهر بخش مهمی از زندگیه و هرجا کم محلی کنیم، چند سال بعد بدجور ضربه میخوریم.

به جز بخش شوهر همه رو عالی گفتی آفرین👌 عزیزم همین بچه ای که گفتی یه روز بخاطر دیگری میذاره میره، م ...

این دیگه قانون دنیاس گلم همه همین بودن هستن وخواهند بود موضوع الان وضعیت الان اسی و بچشه نه سی سال اینده😘

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
این دیگه قانون دنیاس گلم همه همین بودن هستن وخواهند بود موضوع الان وضعیت الان اسی و بچشه نه سی سال ا ...

من بخش کم محلی رو گفتم.😊

عزیزم اصلا داریم درباره آینده صحبت میکنیم که قطعا با افکار الان ساخته میشه.

امیدوارم همه خوشبخت باشن💙

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033

منتظرهعجزه ای از طرف خدا دعام کنید🙏🙏🙏🙏

👈👈خبر خوش برای نی نی دار ها👉👉

پوشک بچه در بسته بندی پلمپ شده و بهداشتی با کیفیت بدون کوچیکترین حساسیت برای دلبند شما

توش از پنبه درجه یک استفاده شده و خییییییلی نرمه جذبشم عالیه👌👌

مستقیم از کارخانه ((مرسی و بارلی)) بفروش میرسه.بسیار اقتصادی و مقرون بصرفه توی این شرایط کرونایی

✅سایز سه و چهار 30 تایی 50 تومن

✅سایز پنج 22 تایی 40 تومن

خودم دوقلو دارم از همه سایزا استفاده کردم کیفیتش عالیه اصلا نم پس نمیده.

🧐🧐🧐🧐❌❌❌

✳️میدان خراسان خ طیب هستم امکان فروش حضوری و ارسالم دارم به تهران و تمام شهرا.هزینه ارسال با مشتری

09109899470

09109899470