2777
2789
عنوان

⁦💕⁩تاپیک ⁦❤️⁩عزیزم دوستت دارم⁦❤️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 467 پست
خدا نکنه پس خدا رو شکر خوبی تو خیلی خوش قلبیا مهربونم هستی تو تاپیکا دیدمت ❤😊

فداتشم  . ای جونمممممم نظر لطفته خوب ک تویی😍❤❤😘😘

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم  . ای جونمممممم نظر لطفته خوب ک تویی😍❤❤😘😘

خدا نکنه ممنونم مهربون😍😘

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
پدری مادری برادری ....🌹🙏

ای وای،استارترآقابود🙄

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
بله آقا هستم...🌹🙏🌹

من دقت نکردم،ریپ زدید تازه دیدم،

اون هشتگ فقط محض خنده بودبلانسبت آقایون🥴

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

@nafasam1370  

♥ بے واژه بیا ببوسَمت
بیا پیمان ببندیم؛
ڪه این “من”هاے تخریب شده را
با بوسه بازسازے ڪنیم…

اصلاً بیا و مرا جهنمے ڪن!!
بهشتِ من!
من با تو تمامم و بے تو تمام
بیا و این من را ناتمام مگذار
این “نیست” را با بوسه‌اے از نو بساز
بیا….
لب‌هایم ازآنِ تو
مرا از نو نقاشے ڪن… ♥♥♥

🙈🙈

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
😁جالب بود. بزرگواری کردید🌹🙏

😝😁🥴🌹🌹🌹

@nafasam1370     ♥ بے واژه بیا ببوسَمت بیا پیمان ببندیم؛ ڪه این “من”هاے تخریب شده را با ...

دختری در من نفس میکشد...
که با دیدن هر پیراهن سفید
به وسعت زیبایی چشمانت
دلتنگ میشود...
به او رحم کن نه من...!

مامان من باز سعر دیدم از خود بی خود شدم منو وردار ببر وگرنه ول نمیکنم😂😄

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@nafasam1370     ♥ بے واژه بیا ببوسَمت بیا پیمان ببندیم؛ ڪه این “من”هاے تخریب شده را با ...

♥️ 

بجای وعده ی یک بوسه صد جان دادم و شادم

نمی دانم گرم یک بوسه می دادی چه می کردم

#واله_اصفهانی
┅✶   ❤   ✶┅
•❥●       ●❥•