2777
2789
عنوان

⁦💕⁩تاپیک ⁦❤️⁩عزیزم دوستت دارم⁦❤️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 467 پست

هزار کاکلی شاد

در چشمان توست

هزار قناری خاموش

در گلوی من

عشق را

ای کاش زبان سخن بود

🔻احمد_شاملو

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز حالت چطوره خوبی😊

سلام قربونت بشم . عالیم خداروشکر حالم خوبه مث دیشب دپ نیستم 

ارومم❤❤❤❤❤❤😍

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

چشم حتما توی چشمای جای خالیش زل میزنم 

ومیگم دوست دارم،ممنون که نیستی😗

ویروس# کشف نشده

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
برو چالشم شرکت کن  ۱۷۴۰ هستم

عه نسترن جونم تویی ۰😍😍😍😍😍😍❤

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
سلام قربونت بشم . عالیم خداروشکر حالم خوبه مث دیشب دپ نیستم  ارومم❤❤❤❤❤❤😍

خدا نکنه پس خدا رو شکر خوبی تو خیلی خوش قلبیا مهربونم هستی تو تاپیکا دیدمت ❤😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
دوست دارم مهربون😊🌹

قلبممممم 😍😍😍😍😍

من بیشتر دوست دارم عشق جان❤❤😘