2777
2789
عنوان

طلااااا

315 بازدید | 22 پست

چرا همش میگن ریزش میکنه من تا الان از ده تا آشنا پرسیدم همه میگن تا سه تومنم میره گرمی امکان نداره ارزون بشه دیگه نمیدونم والا ولی هر وقت ازشون پرسیدیم واقعا درست دراومده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
واقعا؟یعنی نفروشم هنوز؟

نمیدونم من امشب یه پلاک خریدم برا دخترم اون هفته هم گوشواره و دست بندخریدم پول دستم بیاد یه زنجیرم بخرم براش البته همه گرماشون کمه ولی بازم خوبه 

یکی اومده بود یه تومن داشت گفت فقط یه تیکه طلا ریزم شده بهم بده پولم نداشتن انگار پنجاه از یه کارت ۳۰ از یه کارت اینجوری هی کشید خانمه که  شد یه تومن دیگه من اومدم نمیدونم چی برداشتن 

اگر ترامپ‌ریس جمهور نشه . قطعا دلار ریزش زیادی داره . پس اگر انس هم‌ریزش کنه و له کمکش بیاد طلا هم ...

مگه ترامپ قراره برکناربشه؟هرکسی دیگه بیادجاش گرونی کم ترمیشه؟

نه توآنی که همانی ،،،نه من آنم که تودانی☺