2777
2789
عنوان

عکس هسته ای

215 بازدید | 13 پست

سلام کسی تا حالا از بچه عکس هسته ای گرفته ؟؟؟

فردا پسرم قراره عکس هسته ای از کلیه و مجاری ادرار بگیره خیلی استرس دارم 

لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید🥺

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

اره من گرفتن از دخترم

سخت نیست نگران نباش

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداشفابده انشاالا. مگه مشکل بچه اون چیه درموردش توضیح بده. کنترل ادارنداره مگه

نه عزیزم عفونت مکرر داره دکتر گف باید عکس بگیریم تا علت مشخص بشه🥺

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
نه عزیزم عفونت مکرر داره دکتر گف باید عکس بگیریم تا علت مشخص بشه🥺

پسرمنم مکررمیگرفت تا عکس گرفتیم مشخص شدبرگشت ادرار داره. نترس چیز بدی نیست یه ماده تزریق میکنن ناحیه به صاف وبه پهلوهاعکس میگیرن. اگراحتیاج باشه بیهوش میکنن

پسرمنم مکررمیگرفت تا عکس گرفتیم مشخص شدبرگشت ادرار داره. نترس چیز بدی نیست یه ماده تزریق میکنن ناحیه ...

خدا پسرتون رو شفا بده

برای پسرم دعا کن چیزیش نباشه 😔😔

خدا پسرتون رو شفا بده برای پسرم دعا کن چیزیش نباشه 😔😔

مرسی عزیزم. انشاالا گل پسرت لباس عافیت بپوشه به حق فاطمه زهرا. خدایاعزیزای همه شفابده یه گوشه نظری هم ازفرشته من کن. الهی امین. 

مرسی عزیزم. انشاالا گل پسرت لباس عافیت بپوشه به حق فاطمه زهرا. خدایاعزیزای همه شفابده یه گوشه نظری ه ...

امین🌹

فرآیند این طوری هست که به بچه مقداری ماده رادیواکتیو خیلی کم داده می‌شه (معمولاً از طریق تزریق به بدن) که کاملاً بی‌خطر و بدون درد هست. این ماده رادیواکتیو وارد کلیه‌ها و مجاری ادرار می‌شه و دستگاه تصویربرداری هسته‌ای از اون ناحیه عکس می‌گیره.