2777
2789
عنوان

لانه گزینی؟

255 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم من یسالو چندماهه اقدامم بچه دار نمیشم شویم سالمه عکس رنگی انیاختم پرولاکتینم بالا بود ک ماه قبل قرص خوردم امزوز20سیکلم هست شوهرم دوزوزع رفته سرکار ازم دورع ولی کمر دردشدید دارم امروز ترشح غلیظ دیدم و ی رگه خون توش بود معده درد و دل درد شدیدددد انگار زیردلپ سفتتت منقبظ شده..دیگه خون ندیدم ولی همچنان کمر درد دارم و دلدرد. معده درد..پهلومم گاهی درده ..پریودمم منظمه دورهامم31روزس 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد دقیق توضیح دادی انگار داری به دکتر زنان میگی 

چیکار کنم خاستم جای سوال نمونه دوست خوبم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
انشالله که باشی عزیزم.یکمی صبر کن.

امشالله چشم 

خیلی زوده واسه اینا دو هفته طول می کشه تا علائم شروع بشه ینی تقریبا روز موعد

اره ولی چون ا لین دفعه هست وواینکه  پس اون رگهه خون چی بود واسه منی ک تنظیمه پری

کی شکم سفت میشه که بفهمیم بارداریم من 5روزاقدام کردم زوده😀بنظرت

😄😄😄😄

ببین اگه به هول بودن شماست که الان دیگه باید بچت به دنیا بیاد! برو واسه مدرسش اقدام کن 😁😁😁😄😄😄

چیکار کنم خاستم جای سوال نمونه دوست خوبم

فقط میتونم بگم باید بیخیال باشید تا باردار شین. اصلا آمارت رو نداشته باش

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
کی شکم سفت میشه که بفهمیم بارداریم من 5روزاقدام کردم زوده😀بنظرت

وای پنج روز خیلییی زوده ک 

فقط میتونم بگم باید بیخیال باشید تا باردار شین. اصلا آمارت رو نداشته باش

خیلی سخته