2777
2789
عنوان

طفلی بابام😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 36 پست
فکر میکنی تو همین سایت کمن کسایی که از این نسخه ها میپچینن؟  تو هم برو خیانت کن بفهمه چه عذابی ...

بخدا همچین افرادی ک اینجور راهنمایی میکنن ازانسانیت بویی نبردن و حتما چوبشو میخورن مگه میشه هرچیزی رو تلافی کرد؟

بخدا بابامو ک میدیدم فقط گریه میکردم همش مینشست ی جا سرشو مث ادمای شرمنده خم میکرد طبلی خییلی از ابر ...

نگو توروخدا ندیده دارم تصورمیکنم ک الان دور از جونش تو چ برزخی گیرافتاده،امیدوارم خدا به دل بابات نظرکنه و حضرت فاطمه واسطه آبروش بشه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا همچین افرادی ک اینجور راهنمایی میکنن ازانسانیت بویی نبردن و حتما چوبشو میخورن مگه میشه هرچیزی ر ...

چی بگم والله

متاسفانه تو سایت سطح فرهنگهای مختلف داریم😐

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
ببخشید خیانت در چه حد بوده؟  میتونه بگه شوهرم گولم زده گفته حالا که من اینکارو میکنم تو هم اگه ...

چ میدونم اسی ناراحت نشی خاک برسرش،لااقل میگفت با تهدید ازم اعتراف گرفته،جلوبابات اینارومیگفت ک حدااقل این بنده خدا کمترعذاب بکشه،،،اسی ی چیز دیگه دامادتون باپول دهنش بسته نمیشه؟

نگو توروخدا ندیده دارم تصورمیکنم ک الان دور از جونش تو چ برزخی گیرافتاده،امیدوارم خدا به دل بابات نظ ...

دعا کنین دعا

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی