2777
2789
ازاین  روزا لذت ببرین که بعدش بی خوابی بی غذایی با خیال راحت حموم و دستشویی نرفتن ، کولیک بچه گ ...

واااي منم از اين روزا ميخوام 

خدا كنه زود تر برسه 

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
باردارا فردازایمانمه دعام کنیدلطفا

خانما برای خواهرم دعا کنین تازه حامله شده با شوهرش اختلاف دارن خونه ی بابامه . خیلی دلش گرفته بیچاره عروسی هم نداشت اینم از حاملگیش . همه این موقع ها شوق و ذوق دارن اون همش کارش گریه ست . مخصوصا شما موقع زایمانت اگه یادت بود حتما براش دعا کن . منم دعا میکنم انشاءالله به سلامتی زایمان کنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانما برای خواهرم دعا کنین تازه حامله شده با شوهرش اختلاف دارن خونه ی بابامه . خیلی دلش گرفته بیچاره ...

اي واي ايشالله درست ميشه

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
من سی سه هفته م ولی برعکس همتون واسه من خیلی زوووود داره میگذره☹☹☹

خوش به حالت … من هر روز كه ميگذره ميگم خداروشكر چوب خط ميزنم از بس بهم سخت ميگذره ولي چون تهديد به زايمان زودرس هستم همش ميگم سختي هارو تحمل ميكنم فقط زود دنيا نياد 😩😩😩

منم33هستم19ابان نوبت سزارین دارم

به سلامتي عزيزم خيلي برام دعا كن من تو استراحتم آخه سرويكسم كوتاه شده و از هفته سي درد داشتم حالا فقط ميگم خدا كنه تا هفته ٣٧ دووم بيارم آخه زايمان قبليمم ٣٦ هفته بود … ان شالله شما به سلامتي و به راحتي زايمان كني منم دعا كن 

به سلامتي عزيزم خيلي برام دعا كن من تو استراحتم آخه سرويكسم كوتاه شده و از هفته سي درد داشتم حالا فق ...

منم استراحت مطلقم

نزدیک ۳۳هفته دهانه رحمم باز شده

انشالله هممون به موقع زایمان کنیم