2777
2789

من هفته ۳۶ ام کل بدنم ورم کرده بزور بلند میشم و میرم توالت پایین شکمم شله بالاش سفته خیلی سختمه

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033

منتظرهعجزه ای از طرف خدا دعام کنید🙏🙏🙏🙏

بچه ها باید خداوند رو شکر کنید من از اول استراحت مطلق بودم تازه الان ۱۳ هفته ام با کلی آمپول و سرم. خیلی دیر میگذره برام دعا کنید‌

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من ٤ هفته ام  لك بيني و ترشح قهوه اي دارم شياف و استراحت دارم ولي بي تاثير  شما اينطور ن ...

من خونریزی هم داشتم باید استراحت کنی فقط برای دستشویی بلند بشی اونم فرنگی به احتمال زیاد هماتوم داری. آمپول پروژسترون هم بزن.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بچها شما چطوری حساب میکنین هفته چندین؟از اولین روز پریود قبل یا اخرین روز؟

اولین روز اخرین پریود.ولی توسونو هم میگه چندهفتع ای.ک از اون موقه میتونی دیگه توتقویم علامت بزنی

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.

اره خیلی دیر میگذره  بخصوص شبا.من که نمیتونم بخوابم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
لذتشوببرین زایمان کردین دلتون تنگ میشه واسه این دوران من بااینکه پسرم ۵٠روزب دنیااومده بعضی شباک ...

سزارین بودی یا طبیعی ؟من ۱۷ روزه زایمان کردم سزارین بودم هنوز مثل قبل بالشت میزارم وسط پام و بلند میشم میشینم میچرخم  رو کمرم هم که میخوابم میگیره کی میتونم رو شکم بخوابم ؟

اولین روز اخرین پریود.ولی توسونو هم میگه چندهفتع ای.ک از اون موقه میتونی دیگه توتقویم علامت بزنی

پس من ۳ شهریور بوده

میشه ۵ هفته و ۵ روز

دیروز ازمایش دادم عددش ۱۳۶ بود 

گفتن تکرار کن

زود بوده یا مشکلی بود؟

یعنی روز دوم ک باید پریود میشدم ازمایش دادم