2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره

هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚
بله من دندانپزشکی میخونم

خب ممکنه دندانپزشک خوب پوسیدگی رو برنداشته باشه؟ چون من چندتا دندونمو رفتم پیش ی دکتر الان چندین سال گذشته ولی پوسیده نشده ولی ی دندونمو رفتم پیش ی دکتر دیگه بعد ۳ سال از بغل پوسیده شده باز

بله من دندانپزشکی میخونم

شما دندانپزشکی میخونی؟

یه سوال ذهنمو مشغول کرده دوس دارم جوابشو بدونم،

خدایی راستشو بگو آیا امکان داره بیماریهای ویروسی مثه Hiv  یا هپاتیت و این جور بیماریها  از طریق دندانپزشکی منتقل بشه؟ آیا واقعا همه ی دندانپزشکا  بعداز هر مریض استریل میکنن وسایلو؟؟؟ آخه من چندسال پیش رفتم دندون پزشکی و درب اتاق باز بود نیگامیکردم، ببینم دکتره بعد از اتمام کار مریض، وسایلشو استریل میکنه یا نه دیدم اصلا استریل نکرد و مریض بعدی نشست رو صندلی ، و با همون وسایل کار نفر بعدو انجام داد،

یعنی یه لحظه غفلت باعث میشه یه نفر بیگناه مبتلا بشه، قبول داری؟