2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستی جگر و روسیه خوش گذشت لطف کن با مون اضافه و نوشابه

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
دوستی جگر و روسیه خوش گذشت لطف کن با مون اضافه و نوشابه

گوشی قاطی کرده . دو سیخ جگر و دو سیخ خوش گوشت با مون لطفا فقط سریع عجله دارم

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
چی شده؟؟😶شما جیگرکی داری آیا!؟!؟؟🙄😂

اسم کاربریش جیگرکی بود 😂تو گوشی خودم نمیشد در خواست بده 

اومدم اینجا شاید پیداش شه 😂دختره عزیزم😁😀😂

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

بچه ها چجوری میتونم‌پیداش کنم؟

پس سفارشات من چی