2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه‌ای

254 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من تنبلی تخمدان دارم این ماه با دارو باردار شدم همیشه پریودم نا منظم بوده دقیقا نمیدونم چن وقتشه ولی از آخرین روز آخرین پریودم چهار هفته و چهار روز میگذره دیروز آزمایش خون دادم ۱۳۲ شد از دیشب لکه بینی قهوه ای دارم دکترم فعلا نیستش با یه دکتر دیگه هماهنگ کردم اونم فردا غروب هستش

خیلی نگرانم نمیتونم تا فردا صبر کنم کسی هست راهنماییم کنه

به نظرتون لک قهوه‌ای می‌تونه بخاطر سقط باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم. سقط لک نداره خونریزی. من4بارداشتم. ان شاالله چیزی نیست. استراحت کن تافردا

ممنون عزیزم خیلی نگرانم اولین بارداریمه 

الان دوباره چک کردم خیلی خیلی کم شده اصلا انگاری نیست دیگه ولی کمرم خیلی درد داره نمیدونم طبیعیه یا نه

شش روز از آخرین روز پریودیم گذشت و نمیدونستم باردارم. لک بینی پیدا کردم فکر کردم دارم پریود میشم تا ۱۵ روز بعدشم لک داشتم دیگه بعد از ۱۵ روز لک بینی، رفتم آزمایش دادم که نتیجه مثبت شد و دکتر واسم شیاف نوشت و دو هفته استراحت مطلق

شش روز از آخرین روز بارداریم گذشت و نمیدونستم باردارم. لک بینی پیدا کردم فکر کردم دارم پریود میشم تا ...

من الان چهار هفته از بارداریم گذشته تا حالام اصلا لکه بینی نداشتم 

من الان چهار هفته از بارداریم گذشته تا حالام اصلا لکه بینی نداشتم 

ایشالله که چیزی نیست.اگه خیلی نگرانی میتونی بری پیش یه دکتر عمومی که هم بهت شیاف بده و هم اینکه یه سونو واست بنویسه تا خیالت راحت بشه