2821
2789
عنوان

طول سرویکس

1003 بازدید | 51 پست

سلام خانمها 

من 6 مهر ک رفتم سونو گفت طول سرویکس ام 30 😔 کسی بوده تو 18 هفته طول سرویکسش انقدر باشه ☺️ تا اخر بارداری مشکلی براش پیش نیومده باشه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من ان تی ۳۲ بود ..آنومالی ۳۰ تا آخرشم نمیدونم دیگه چند شد ولی رعایت میکردم ..نزدیکی رو دکتر ممنوع کرد ..بقیه کارهارم زیاد به خودم فشار نمیاوردم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من 31بود.گفت نرمال تا30

هفته چند؟ 

کار خاصی انجام ندادید ☺️

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

19هفته ای؟ 

18 هفته 5 روزم 

بله 

چقد بارداری استرسه😔

اب دور بچه منم کم شده

اگر کسی بوده این مشکلو داشته و بچش سالم اومده بهم بگه توروخدا

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
من ان تی ۳۲ بود ..آنومالی ۳۰ تا آخرشم نمیدونم دیگه چند شد ولی رعایت میکردم ..نزدیکی رو دکتر ممنوع کر ...

من نزدیکی ک ندارم ولی دکترم چیزی نگفت راجب نزدیکی 

فقط گفت 😔 خونه تکونی نکن همین ☺️

چقد بارداری استرسه😔 اب دور بچه منم کم شده اگر کسی بوده این مشکلو داشته و بچش سالم اومده بهم بگه ت ...

می‌گن مایعات زیاد بخورید درست میشه. آبمیوه ی طبیعی خیییلی بخور

1403/5/22مردم
من نزدیکی ک ندارم ولی دکترم چیزی نگفت راجب نزدیکی  فقط گفت 😔 خونه تکونی نکن همین ☺️

نزدیکی خیلی سنگین تر از خونه تکونیه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
من ان تی31 انومالی هم 31هردویکجای معتبر رفتم. به منم گفت نزدیکی ممنوع البته کلا از اولش ممنوع کرد چو ...

به من تو ان اتی عدد نگفتن اصلا چیزی نگفت 🙄ولی خب انومالی جایی معتبر رفتم گفت 30 ولی نرمال ☺️

می‌گن مایعات زیاد بخورید درست میشه. آبمیوه ی طبیعی خیییلی بخور

خیلی اب میخورم

خیلییییی

هفته قبل ک رفتم ۸۹بود...انقد اب خوردم...این سری شده ۶۵😔😔😔

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
نزدیکی خیلی سنگین تر از خونه تکونیه

ممنون گلم 😍 

خداروشکر 5 ماه نزدیکی ندارم ☺️ فقط تا جایی برسه ک بچه دنیا بیاد و مشکلی براش پیش نیاد برام کافی ☺️