2777
2789
عنوان

بقاياي جنين

112 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من سقط طبيعي داشتم به خاطر ايست قلب جنين

الان رفتم سونو گفت ٤٣ ميليمتر بقايا مونده

به نظرتون اينجور مواقع بايد چيكار كرد ؟

با دارو رفع ميشه؟

چن روزه سقط کردی؟اره دکتر ببر برات دارو مینویسه

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنجد سیاه بخر از عطاری اسیاب کن.

صب ی قاشق بریز توقوری ی لیوان اب جوش بریز.روش.ی لبوان بخور شب هم همینطور هرروز همینکارو کن

چیزای سرد مث ماست خیارسبز.ترشی نخور 

دفع میش

منم بقایاداشتم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
عزیزم چرا ۲۰ هفته که خیلی جاشون سفته و بزرگ شدن دیگه دلیلش چی بود ؟

بدلیل سندروم داوون مجبور شدم توسط پزشک قانونی مجوز گرفتم ولی طبیعی مث زایمان سقط کردم جنینم هم بزرگ بود توکیسه آب بدنیا اومد کیسه اش هم پاره نشده بود ولی انگار بقایای جفتش مونده بود 

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر