2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم روغن به سرم نمسازه وقتی میزنم چن برابر میریزه

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
برای ابرو امتحان کردم عالی مث موکت میکنه ابرو دخترخالم به موهاش میزنه اون موقع که دکلره کرده بود مو ...

ممنون عزیزم

هر چند وقت یک بار بزنم؟

بعد چه مدت برای شما نتیجه داد؟ ابروهای من ریزشم داره 

برای سلامت مو با ورزش مو و ابرو؟ چجوری استفاده کنم ازش؟

من برای ابرو استفاده کردم چون کم پشته هم زیاد شد هم ضخیم 

با گوش پاکن  بزن تو روغن بکش رو ابروهات  

فقط آروم پاک کن ابروهات نکنه چون روغن غلیظیه

Off از ۶/۱۹🙃💕
عزیزم فقط به ساقه ی موهات بزن 

خب دیگه تاثیری روی ریزش نمیتونه داشته باشه

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
ممنون عزیزم هر چند وقت یک بار بزنم؟ بعد چه مدت برای شما نتیجه داد؟ ابروهای من ریزشم داره 

من هر شب میزدم 

بعضی وقتا روزها هم تو خونه میزدم

یک ماه کامل زدم هر جا ریخته بود دراومد 

ابروهای منو ارایشگر گند زد خیلی نازک کرد ولی بعدش روغن بادوم تلخ زدم عالی شد 

شما هم یک ماه هر شب بزن اگه حوصله داشتی روزا تو خونه ای بزن 

خدایا شکرت 🌷
من برای ابرو استفاده کردم چون کم پشته هم زیاد شد هم ضخیم  با گوش پاکن  بزن تو روغن بکش رو ...

هر چند وقت یک بار بزنم؟

بعد چه مدت نتیجه داد برای شما؟ ابروهای من خیلی میریزه بخوام روغنه ام پاک کنم کلش میکنه میریزه اونجوری 😅

2790
2778
2791
2779
2792