بخاطر اینک کسی چیزی گفت نگفتم آخه تو خیلی از تاپیکا دیدم که نگاه خانوما بده. همین الان برید نگاه کن ...
عزیزم شما زود جوشاوردی حرفتون متین هست ولی اون بنده خدایی که میپرسه چطوری مبتلا شدی شاید برای این میپرسه که راه های انتقال این ویروس رو بدون و خودش گرفتار این بیماری نشه..من خودمم نوع ۱۶/۴۵ رو دارم،
خب بهترین راه از بین بردن زگیل های تناسلی که استفاده از لیزر هستش. من تو کلینیک دکتر رابط یکی از دوستام لیزر برای از بین بردن زگیل های تناسلی انجام داد. و خیلی هم راضی بود.
سلام عزیزم. من یک دکتر خیلی خوب برای رفع مشکل زگیل تناسلی بهت معرفی می کنم خانم دکتر مریم حاتمی دکتر خودمه و مطمئنا مشکلت رو برطرف میکنه. خیلی به کارش وارده و با خیال راحت میتونی بری پیشش. واقعا ازش راضی ام
بخاطر اینک کسی چیزی گفت نگفتم آخه تو خیلی از تاپیکا دیدم که نگاه خانوما بده. همین الان برید نگاه کن ...
ببین سلام گلم.تاپیک قبلیمو بخون.در رابطه با این مسئله منمدکتر گفت مشکوکه با اینکه علایمی ندارم.رفته بودم موسسه ناباروری مهر رشت .اول معاینه میکنه نسخه میپیچن بعد میفرستن پرداخت بعد پیش ماما تا توضیحات بده.گفت این ازمایش اچ پی وی گفتم چی گفت شوهررررت زیگیل تناسلی داره؟؟؟گفتم نه بابا فک نکنم.گفت علائمی نداره خارش سوزش زگیل گفتم نه.اهان قبلش گفت خب توی رابطه جنسی بوجود میاد گفت شوهرت داره گفتم ن گفت خب از کس دیگ گرفتی شاید 😶😶😶 با اطمنیان خاطر ک من یا با کسی خوابیدم یا از شوهرم 😱😢انقدر تررررررسیدم.گفتم وا یعنی چی من ۵ساله ازدواج کردمو با کسی نبودم گفت حالا بروو ازمایشت جوابش بیاد .ترسیدم باز رفتم پیشش گفتم یعنی الان من زگیل دارم داد زد گفت خسته ام کردی مطمنی شور.ت نم دار یا چیزی عفونت گرفتی ..باز گفت برو ازمایشت بیاد.اصرار کردم دکتر یه لحظه دیگ منو معاینه کنه گفتم پولشو میدم گفت واسا دکتر بپرسم.دکتر گفت ن شاید باششه انشالله ک نیست. چون من تنبلی تخمدان دارم دکتر رفتو امد میکنم برای بارداری ۲ساله هرگز چنین چیزی نشنیده بودم البته خب همه دکترام با دقت نگات نمیکنن.پاپ اسمیرم هرسال دادم و سالم بودم.میخوام بگم با طرز بیان اون ماما و پزشک اولش اونجوری شروع کردن ۱ هفته اس ترس دارم همش.۲اذرم جوابم میاد
من دوستم زگیل داشت از طریق اپیلاسیون خیلی اذیت میشد تا بهش دکتر ویدا ناجی رو معرفی کردن و رفت پیش ایشون و خانم دکتر با تخصصی که داشتن دوستم کامل بهبود پیدا کرد. بنظرم حتما برو پیش ایشون
من یه مدت بود که از زگیل تناسلی رنج می بردم و از خجالت و ترس از سرایت آن به همسرم بسیار اذیت می شدم. خوشبختانه با مراجعه به دکتر ندا مقتدری، به طور کامل از شر این زگیل ها خلاص شدم. از ایشون بابت تشخیص صحیح و درمان موثر بسیار تشکر می کنم.