2821
2789
عنوان

نازایی وسقط

313 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها،به نظرتون با ضخامت رحم ۶ میلی در روز ۱۳پری،ویک فولیکول غالب۲۰ میلی و دوتا میوم ساب موکوزال ۵در۶ میلی+تحرکa  صفر اسپرم همسرم+مورفولوژی یک

بااین اوضاع طبیعی باردار میشم؟❌❌❌❌

خودم تنبلی تخمدان دارم ولی با دارو جواب داده

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

همه چیز دست خداست..امید داشته باش و اقدام‌کن..منم تنبلی داشتم همسرم وایکوسل عمل کرد الن باردارم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
همه چیز دست خداست..امید داشته باش و اقدام‌کن..منم تنبلی داشتم همسرم وایکوسل عمل کرد الن باردارم

توکل به خدا،اخه من دوتا زودرس داشتم خیلی خسته شدم،اولی دوقلو ۱۸ هفته،دومی هم ۲۵ هفته،دوبار کورتازشدم،چسبندگی گرفتم بعد هیسترو شدم،

خیلی خسته شدم مخصوصا از استراحت مطلق

شما طبیعی باردارشدی؟

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشااله که ۹ ماه به سلامت بگدرونی گلم

توکل به خدا،اخه من دوتا زودرس داشتم خیلی خسته شدم،اولی دوقلو ۱۸ هفته،دومی هم ۲۵ هفته،دوبار کورتازشدم ...

انشالله روزی خودت..بله کاملا طبیعی..واسه تنبلی تخمدان خودمو لاغر کردم و اون ماه هیچی دارو نخوردم ..

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
انشالله روزی خودت..بله کاملا طبیعی..واسه تنبلی تخمدان خودمو لاغر کردم و اون ماه هیچی دارو نخوردم ..

ممنون گلم🌹منم کلی خودم لاغرکردم که با دارو لتروزول تنبلی تخمدانم خوب شد وفولیکولم غالب شد،اما قبلا که لاغرنبودم هیچ دارویی بهم اثر نمیکرد، میگم شما شوهرت دارویی مصرف نکرد؟من اگه این ماه باردار نشم دیگه وایمیسم شوهرم ۳ ماهی دارو تقویتی بخوره بعد اقدام کنم،چون دکتر گفت ازمایش شوهرت خوب نیست بیاivf، اما من دوست ندارمivfکنم چون قبلاiui شدم دوقلو شد افتاد

ممنون گلم🌹منم کلی خودم لاغرکردم که با دارو لتروزول تنبلی تخمدانم خوب شد وفولیکولم غالب شد،اما قبلا ...

چرا اونم دارو مصرف کرد و کلی تقویتش کردم

ممنون گلم🌹منم کلی خودم لاغرکردم که با دارو لتروزول تنبلی تخمدانم خوب شد وفولیکولم غالب شد،اما قبلا ...

چی باعث شد از دست بدی؟

منم با ای یو ای باردار شدم و هفته سی از دست دادم.الان دوباره میخام برم ای یو ای

😉

سلام چی باعث چسبندگی شد؟کورتاژ؟

بله اکثر دکترها گفتن چسبندگیم از کورتاژهام بوده

چی باعث شد از دست بدی؟ منم با ای یو ای باردار شدم و هفته سی از دست دادم.الان دوباره میخام برم ای یو ...

دکتر گفت بیشترعلت انعقاد بوده،ولی محض اطمینان سرکلاژهم میکنم این بار،عزیزم خیلی متاسف شدم چرا بچه در ۳۰ هفته نمی مونه مگه؟داخل دستگاه نذاشتن؟مگه وزنش چقدر بود؟من الان خانمهایی میشناسم که بچشون ۲۸ و۲۹ هفته داخل دستگاه مونده

انشاالله خدا کمکت کنه وبه زودی صاحب اولاد سالم وصالح بشی🤲🌹