2777
2789
عنوان

شیردادن ب نینی

161 بازدید | 26 پست

بچم ۱۲روزه بدنیا اومده.دردم زیاد بود تا ۶روز اول نمیتونستم تکون بخورم .شیرم نداشتم بعدش یکم اومد .سینه هامم سفت میشد ولی سینه نمیگرفت منم دل درد زیادی داشتم شیر خشکش دادن

الان ناراحتم.هرکار میکنم سینه نمیگیره.بچم کوچیکه ی ماه زودتر بدنیا اومد.چیکار کنم؟؟؟

الان دیگ سینه هام سفت نیس.

شیرم قطره قطرس.مامانم میگ فایده نداره

قطره و پودرم واسه شیر میخورم ولی باز کمه

کسی راه حلی نداره؟؟

سینه هامم خ کوچیکه سرشم همین طور

عزیزم باید تحمل میکردی،درد برای همه ست،ولی الانم دیگه فکر کنم دیر شده

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار بخوره حتی اگه کمه 

بخوره کم کم شیرت بیشتر میشه 

بدوش بده 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم چون سزارین بودم تا ی هفته شیر نداشتم از اینورم سینه هام نوک نداشت تا بچم بگیره 

اول اینکه پودر گالاکتومید حتما بخر بخور و ابگوشت زیاد بخور و‌همچنین مایعات

برای نوک سینتم حتما شیردوش برقی بگیر هر روز چن بار مکش انجام بده تا دربیاد اگه نمیتثنی عزینه کنی میاونی اجازه کنی 

رابط سینه ام امتحان کن باهاش اول بخور تا نوکش دربیاد

شیر مادر فقطبا میک زدن و‌بزاق نوزاد زیاد میشه

تلاشتو کن کوتاه نیا

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم چون سزارین بودم تا ی هفته شیر نداشتم از اینورم سینه هام نوک نداشت تا بچم ...

پودرد میخورم.آبگوشتن میخورم.رابط گرفتم اینم تو دهنش نمیکنه انگار ک بزرگه واسه دهنشا

شیردوش برقی از کجا کرایه کنم؟

منم سینه هام کوچیکه نوکم نداره

دیر نیست من ی ماه تمام تلاش کردم تا بچم سینمو تونست بگیره

تو رو خدا بگو چیکار کنم؟؟

رابطو دهنش نمیکنه😢😢انگار ک بزرگه واسش

شیرم نسبت ب چند روز پیش کمتر شده

سعی کن به هر طریقی شده سینه خودتو بگیره دختر خواهرم سزارین کرد بچش سینشو نمیگرفت شیر زیاد داشت بعد عفونت کرد که عملش کرد دکتر میگفت بخاطری که بچه سینتو نگرفته شیر پس زده عفونت کرده

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
پودرد میخورم.آبگوشتن میخورم.رابط گرفتم اینم تو دهنش نمیکنه انگار ک بزرگه واسه دهنشا شیردوش برقی از ...

ببین رابط رو بزار روش با دوتا انگشتت بکش بزار بتونه میک بزنه نگران نباش مطعن باش تلاش کنی میتونی

اکثر ماماها دارن یا برو بیمارستان قسمت اموزش شیردهی هم کمکت میکنن هم بهت معرفی میکنن از کجا بگیری