2777
2789
عنوان

هیستروسکوپی

344 بازدید | 14 پست

سلام خانما کسی هیستروسکوپی بخاطر بررسی علت سقط مکرر انجام داده چجوریه درد داره میترسم انجام بدم و دیگه کلا باردار نشم و باعث چسبندگی بشه 😔

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم ولی به بخاطر این ک از بقایای سقطم مونده بود

عمل سختیه ایا ؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
سلام من تقریبا سه سال پیش بخاطر نازایی انجام دادم بیهوش میکنن وخیلی زود بهوش اومدم زیاد درد نداشتم ا ...

علتتون رو فهمیدن چیه ؟

عمل سختیه ایا ؟

خیر ۰ون بیهوشت میکنن خیلی راحته فقط بعدش باید نری دستشویی زیر لگن بزارن وخیلی وماظب باش عفونت نگیری .من ک از اون عفونت گرفتم تا حالا خوب نشدم

خدایا امیدم تویی .کمکم کن و به دلم ارامش بده 😭😭
علتتون رو فهمیدن چیه ؟

نه هنوز کپیشو دارم نوشت همه چی خوبه...من عکس رنگیم دادم خوب بود ولی آنتریومیتریوز داشتم بعد چند بار ای وی اف منفی و ول کردن دواودکتر و ریلکس کردن خودمو زندگیم بعد 8ماه باردار شدم...الان بچم13ماهشه خداروشکر

خداجونم حافظ خونوادم باش

نه هنوز کپیشو دارم نوشت همه چی خوبه...من عکس رنگیم دادم خوب بود ولی آنتریومیتریوز داشتم بعد چند بار ...

اها بسلامتی گلم خدا حفظش کنه کوچولوتو

نه هنوز کپیشو دارم نوشت همه چی خوبه...من عکس رنگیم دادم خوب بود ولی آنتریومیتریوز داشتم بعد چند بار ...

عزیزم یعنی شما بعد عمل هیسترسکوپی بازم سقط کردی یعنی عمله هیچ اثر نکرد چطور دکترت مشکلتو نفهمید

عزیزم یعنی شما بعد عمل هیسترسکوپی بازم سقط کردی یعنی عمله هیچ اثر نکرد چطور دکترت مشکلتو نفهمید

نه اصلا باردارنشدم

۸ماه کلا قیددوادکتروزدموخداخواست باردارشدم

خداجونم حافظ خونوادم باش

نه اصلا باردارنشدم ۸ماه کلا قیددوادکتروزدموخداخواست باردارشدم

قبل از عمل زود باردار میشدی ؟ که بعد از عملت باردار نشدی؟ میترسم چسبندگی بیاره و بدتر بشم منم هربار که باردار میشم تا شش هفته رشد میکنه و بعد سقط میشه خود به خود

قبل از عمل زود باردار میشدی ؟ که بعد از عملت باردار نشدی؟ میترسم چسبندگی بیاره و بدتر بشم منم هربار ...

ما کلا مشکل بارداری داشتیم همسرهم عمل کردن...دکتر خوب عمل کنید به موارد منفیش اصلا فکرنکنید همینوبگم با یهبار اتاق عمل اگه موردی تو رحم باشه تشخیص میدن 

امیدوارم زودتر جواب بگیرید

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام

شما عمل هیسترو رو انجام دادید؟؟ میشه یکم توضیح بدید

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏