2777
2789
عنوان

فال میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

تاپیک رو قفل میکنم واستون میگیرم اونایی ک نیتتون رو گفتید و میام جوابتون رو میدم🌹

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاطفه...به کسی ک دوسش دارم میرسم؟؟؟ 

بعید است. این ممکن نیست مگر اینکه شما برای رسیدن به خواسته تان دست به یک اقدام اساسی بزنید و یا از یک اشتباه بزرگ که در پیش دارید اجتناب کنید

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
اونی که میخوام میشه؟

بدون شک. آنچه شما می خواهید اتفاق می افتد! آماده به حقیقت پیوستن رویاهای تان باشید!

بدون شک. آنچه شما می خواهید اتفاق می افتد! آماده به حقیقت پیوستن رویاهای تان باشید!

مرسی خواهرم کاش همینطور باشه

فال تک نیت چطور میگیری عزیزم؟ 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
بعید است. این ممکن نیست مگر اینکه شما برای رسیدن به خواسته تان دست به یک اقدام اساسی بزنید و یا از ی ...

مرسی گلم😫

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

تورو خدا واس منم بگیر با اون ک میخوام ازدواج میکنم یان؟؟؟😭😭😭😭

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه ها من فالگیرر نیستممم میرفتم از سایت ایران حافظ میگرفتم.

لطفا دیگه برای گرفتن فال بهم درخواست ندید🌹