2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 75 پست

بعدا با ادرار صبح امتحان کن  اگر منفی بوددبازم صبر کن نشدی برو آزمایش بتا بده

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله که بارداری عزیزم ولی دو روز خیلی زود بزار چند روز دیگه بگذره من الان باردارم البته ناخواسته اصلا فکر شو نمی کردم باردار شده باشم ده روز بعد از خرابکاریم بی بی زدم منفی شد منم خیالم راحت که باردار نشدم ولی ماه بعد یه هفته پری م عقب افتاد بی بی زدم یه خط خیلی کم رنگ انداخت ولی بازم مطمئن نبودم تا اینکه رفتم آز دادم دیدم باردارم شش هفته بود باردارم الان خدا بخواد داخل یازده هفته م

رویاهاتو؛ زندگی کن...
برام دعا کنید از بس بهش فکر میکنم و استرس دارم می‌خوام زودتر بفهمم بی بی چکم که منفی شد بدجور خورد ت ...

استرس نداشته باش عزيز انشالله که بارداري مگه چند وقته اقدام کردي عزيز برات صلوات ميفرستم عزيز 

بعدا با ادرار صبح امتحان کن  اگر منفی بوددبازم صبر کن نشدی برو آزمایش بتا بده

الآنم ادرارم رو نگه داشته بودم تا برم بی بی چک بخرم رومم نمیشد بگیرم با کلی خجالت رفتم گرفتم اومدم زدم منفی بود آخه مارکس هم تا حالا ندیده بودم روم نمیشد بگم مارک دیگه دارین یا نه...

ان شاالله که بارداری عزیزم ولی دو روز خیلی زود بزار چند روز دیگه بگذره من الان باردارم البته ناخواست ...

به سلامتی باشه عزیزم خدا خواسته بوده برا منم دعا کنید خیلی حالم گرفته شد منفی بود

استرس نداشته باش عزيز انشالله که بارداري مگه چند وقته اقدام کردي عزيز برات صلوات ميفرستم عزيز 

ممنونم یک سال و نیمه داریم اقدام میکنیم کلی قرص و از این چیزا خوردم اگه نشه باید برم عکس رنگی به احتمال زیاد

ممنونم یک سال و نیمه داریم اقدام میکنیم کلی قرص و از این چیزا خوردم اگه نشه باید برم عکس رنگی به احت ...

انشالله که بارداري عزيزم استرس بدترين چيزه اصلا استرس نداشته باش انشالله خدا بهت يه بچه سالم و صالح ميده منم برات دعا ميکنم 

انشالله که بارداري عزيزم استرس بدترين چيزه اصلا استرس نداشته باش انشالله خدا بهت يه بچه سالم و صالح ...

ممنونم انشالله دامن همه چشم انتظار ها سبز بشه خدا به منم یه بچه سالم بده