del_shekaste مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1024 عنوان لطفا بیایین 48 بازدید | 6 پست دیشب ی دفعه نت گوشیم قطع شد وبرام اومد این عبارت samsong push servicارسال بازخور ...میشه راهنماییم کنین لطفا...گوشیمم چن ماهی میشه حریدم زندگیم بچه هام ❤❤❤ 1399/07/13 | 10:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2476 اصلا نی نی سایت نی نی سایت قبل نیس... همیشه تو هر تایپکی پر بود واسع کمک چ حرف میزدن..الان اصلا...فقط تو مبحث حاشیه ای اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
del_shekaste مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1024 اصلا نی نی سایت نی نی سایت قبل نیس... همیشه تو هر تایپکی پر بود واسع کمک چ حرف میزدن..الان اصلا...فق ... آره واقعا.حالا شما نمیتونین راهنماییم کنین زندگیم بچه هام ❤❤❤
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2476 آره واقعا.حالا شما نمیتونین راهنماییم کنین نه عزیزم..باید ببریش همون جایی ک گوشی خریدی اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
rza006 عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 5619 سلام... احتمالا باید گوشیت ب روز رسانی بشه.... همیشه ب روز رسانی برنامه ها رو انجام بده.... اگه گوگل پلی رو فعال کرده باشی ب روز رسانی ها واست ارسال میشن https://daigo.ir/secret/8739630985
del_shekaste مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1024 سلام... احتمالا باید گوشیت ب روز رسانی بشه.... همیشه ب روز رسانی برنامه ها رو انجام بده.... اگه گوگل ... نت پس چرا قطع شد ؟ارسال با خورد یعنی چی؟ زندگیم بچه هام ❤❤❤
rza006 عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 5619 نت پس چرا قطع شد ؟ارسال با خورد یعنی چی؟ گوشی منم اینجوری بود... هر برنامه ای رو باز میکردم پیام. ارسال باز خورد می اومد https://daigo.ir/secret/8739630985