خاص_نی_نی_سایتم مدیر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 223 عنوان اگه شوهرتون بهتون بگه .... | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست خر (عذر خواهی میکنم )چه واکنشی نشون میدین ؟ کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا عاشق دخترمو باباشم مغرور و باجنبه ام لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی 1399/07/13 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منو_شهرو_قدم۲_سابق عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 2811 هرچی بهم بگه میگم عمه هاتن😶 همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
قله عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14655 میگم برو ادب یاد بگیر بعد بیا عذر خواهی کن😐 ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خاص_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 223 هرچی بهم بگه میگم عمه هاتن😶 بیچاره عمه کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا عاشق دخترمو باباشم مغرور و باجنبه ام لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی
bihamta69 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2857 والا بخدا ...اگه همون موقه بت گفت خر جوابشو میدادی راحتتر بودی مثلا بش میگفتی خر خودتی بیشعور چرا بی ادبی میکنی....جوابشو بده خیلی سبک میشی تااینکه خودخوری کنی .... خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خاص_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 223 والا بخدا ...اگه همون موقه بت گفت خر جوابشو میدادی راحتتر بودی مثلا بش میگفتی خر خودتی بیشعور چرا بی ... اخه تقصیر خودم بود ،خودم عصبیش کردم کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا عاشق دخترمو باباشم مغرور و باجنبه ام لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی
منو_شهرو_قدم۲_سابق عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 2811 بیچاره عمه بیچاره من😐 همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
bihamta69 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2857 اخه تقصیر خودم بود ،خودم عصبیش کردم عصبیش کردی فحشش که ندادی....اگه فحشش میدادی باید فحش میداد....حالا بزار گوشه ذهنت یبار تلافی کن چندتا خر و فحش تحویلش بده که سبک بشی خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خاص_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 223 بیچاره من😐 اسم عمه تو همه ی فوش ها میدرخشه ها ،من خودم عمه ی هفت نفرم کابر۹۷که ب لطف دوستان رفتم هوااا عاشق دخترمو باباشم مغرور و باجنبه ام لطفا تاپیک باحالی دیدین تگم کنید مرسی
منو_شهرو_قدم۲_سابق عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 2811 اسم عمه تو همه ی فوش ها میدرخشه ها ،من خودم عمه ی هفت نفرم خودشم از عمه هاش خوشش نمیادبخاطر اون میچسبونم به اونمن عمه یه نفرم هنوز همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤