2777
2789
عنوان

بارداری

406 بازدید | 94 پست

سلام خانوما من این ماه لتروزول خورده بودم منتهی فولی خوب نداشتم وبخاطرهمینم اقدام خاصی نکردم ولی خب جلو گیری ام نداشتم

از روز 14 تا24 هم دوفاستون خوردم

معمولا دوسه روز بعد از قطع قرص عادت میشدم

امروز 31سیکلمم پریشب روی دستمال دوتا قطره خون دیدم فکردم عادت شدم

که باز دیروز کلا لک قهوه ای میدیدم و امروزم کلا پاکم

حالا موندم این لک ها از عوارض دوفاستونه؟ولی خب دیگه ادامه نداشت این مشکوکم کرده

آها اینم بگم الان بی بی زدم منفی شد

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی دوره دوفاستون خوردم ولی لکه بینی نداشتم

منم تاحالا نداشتم یا حداقل یه روز لکه بوده بعدش عادت شدم نه اینکه کلا پاک شم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
بعد ۷ روز قطع مدروکسی باید پریود شی وگرنه بارداری احتمالش بالاس

خب من 28 سیکل لک دیدم تا دیروزم لک قهوه ای بود امروزم کلا پاکم 31 سیکلمه

منم تاحالا نداشتم یا حداقل یه روز لکه بوده بعدش عادت شدم نه اینکه کلا پاک شم

شاید بارداری

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
شاید بارداری

31 سیکلمم بی بی زدم منفی بود

یعنی زود زدم؟

خوشبحالت. من پریودم عقب افتاده هزارتا نذر و نیاز کردم حامله نباشم🤕

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
خوشبحالت. من پریودم عقب افتاده هزارتا نذر و نیاز کردم حامله نباشم🤕

چرا خب؟

چرا خب؟

بچه واسه چیمه اخه. بچه همش زجر و عذابه. تازه من همش 17سالمه

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍

من اطلاعی ندارم در این زمینه.نمیتونم راهنماییت کنم اما واست دعا میکنم عزیزم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه واسه چیمه اخه. بچه همش زجر و عذابه. تازه من همش 17سالمه

عقدی یا سر خونه زندگی خودت

تاحالا عقب ننداختی مگه

من اطلاعی ندارم در این زمینه.نمیتونم راهنماییت کنم اما واست دعا میکنم عزیزم

خیلی لطف میکنید ممنون از لطفتون حاجتتون روا ان شاءالله