2777
2789
عنوان

کیا در اوج نا امیدی ازدواج کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8320 بازدید | 137 پست
چجوری اشنا شدید عزیزم 

معرفی فامیل 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
نه نخواه که با کسی نباشی از خدا بخواه ک ازدواج کنی، منم هی انقد گفتم میخوام دیر ازدواج کنم یا اصن ن ...

چی بگم والا.. خیلی وقته که دیگه کسی سنتی نمیره خواستگاری کسی.. منم از ازدوا ج خوشم نمیاد.. با خودم درگیرم سر این موضوع.. اما میگم چرا نباید خواستگار داشته باشم.. با خودم میگم یعنی من اینقد بدم؟! اعتماد بنفسمو از دست دادم.. جلو خانوادم مخصوصا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا هیچی تو ازدواج نیست غیر از محدودیت 

تو ازدواج شما اینجوریه. نه بقیه

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

عزیزم کی گفته کسی به خاطر مسائل اقتصادی ازدواج نمیکنه😂پ اینایی ک دارم میبینم کیننن ک ازدواج کردن و دارن هی عقد میکننن.همین هفته ۳ تا از دوستان عقد کردنن

به قسمته به نظرم 

چله معراج و امتحان نکردم ولیییی

نماز حاجت روز پنجشنبه خیلی جواب میده

و همچنین چله ی حق شناس اینا بی برو برگشت جواب میدن

عزیزم مگه چندسالته که این حرفو میزنی؟ بعدم اینکه الان دیگ خیلی کم ازدواج سنتی شکل میگیره یا باید خانواده سر شناسی باشید یا خیلی مذهبی.دور و اطراف من که اینطوره. باید ارتباطت با بیرون و اجتماع زیاد باشه من خودم ۲۸ سالمه تا قبل از این خیلی خواستگار نداشتم اما الان به واسطه کارم و حضور بیشترم تو اجتماع خیلی موقعیت های خوبی یرام پیش میاد

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...
میگه چند سالته  میگم مامانم خونخ نست (یعنی باید از مامانم بپرسی) میگه حاله شما بگو شاید سن نخ ...

خب طفلک عادی رفتار کرده! 

هرچیزی یه وقتی داره از وقتش که گذشت خودت باید بری دنبالش و الانم که اوضاع خرابه  توقعاتم که بی ...

اسم دخترا بد در رفته به پرتوقعی چون جامعه مون مرد سالاره وگرنه بیا ببین این مادرای خواستگارا چه رفتارایی دارن .جوری برخورد می کنن با دختری که بار اول دارن می بیننش انگار قراره کنیز بگیرن برای پسر تحفه شون 

بخدا هیچی تو ازدواج نیست غیر از محدودیت 

میدونم همه ی زندگی ازدواج نیست

ولی آدم نیاز ب همدم داره واقعا

اگه خارجی بودم ازدواج نمیکردم فقط دوست پسر داشتم

ولی خانواده من اپن مایند نیستن دوست پسر داشتن سخته از طرفی ام خودم حوصله ندارم هی حرص بخورم یا شکست عشقی بخورم‌

دلم همدم میخواد شوهر خوب کسی ک دوستم داشته باشه

قبلا نامزد داشتم خیلی بی بخار بود هنوزم ناراحتم ک چرا اونو انتخاب کردم. هیچ کاری واسم نمیکرد. حس خواسته شدنو تجربه نکردم اینکه یه نفر واقعا منو بخواد