2777
2789

سوره ناس بخون بخاب

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یدونه ایت الکرسی بخون با صلوات بخواب

یدونه هم سوره فلق با معنی بخون

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه فنجان گلاب گرم کن جرعه جرعه بخور قبل خواب

البته اگه باردار نیستی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

😔

تأثیر داره جدی میگم

میتونی ۳تا فلق بخونی با معنی که بدونی چی از خدا خواستی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

باردار ک نیستم ولی خب بهش حساسیت دارم

حیف شد 

این رو دکتر به من گفت 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بخدا خسته شدم😔

منم نخوابیدم مشکل اسکیفیوزنی دارم خیلی چیزا جلو چشام میبینم

خیلی تلاش کردم خودمو بکشم کلی قرص خوردم رگمو زدم ولی بابام اگر میخوای بمیری خوبی در حق ما بکن کاری کن با کرونا بمیری جوری ک مردم نفهمند خودکشیه ابرومون نره من خیلی بیمارستانا رفتم ولی کرونا نگرفتم بخش کرونایا نزاشتن برم خواهشن دعا کنید کرونا بگیرم هر چ زودتر
میشه راجبه کتابهای داخل امضات توضیح بدی؟ موضوع و محتواشون؟ . ممنونم 

نامیرا داستانی هست در مورد کسی ک اول مقابل امام حسین (ع) قرار داشته و چندروز قبل از عاشورا جز یاران امام حسین (ع) میشه یه جورایی متوجه میشه طرز فکرش مشکل داشته

دا در مورد جنگ هست دختری 17 ساله خرمشهری ک زندگی خودشو تعریف میکنه خیلی قشنگه، انگار با تموم وجودت حسش میکنی خییییییییلی قشنگه 

لشکر خوبان هم در مورد جنگ هست در واقع خاطرات رزمنده از قبل جنگ تا بعد از اون، اصلا به یه قلمی نوشته شده ک خودتو جای اون شخص میزاری خیلی صاف و ساده هست خنده دار و بغض آلود